Search

Το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας το τελευταίο εμπόδιο πριν τον τελικό για το ΓΕΛ Σουφλίου!

Την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα στο Γενικό Λύκειο Σουφλίου και το 3ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας για τα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σχολικών Βόλεϊ αγοριών, σας δίνει το SportsAddict.

Η εβρίτικη ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα Πέμπτη στις 9:30 το πρωί στην Αρχαία Ολυμπία το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης και το SportsAddict θα σας βάλει στον παλμό του παιχνιδιού.

Το σχολείο της Θράκης για να φτάσει στο Final 4 αφού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα του Έβρου, απέκλεισε το Μειονοτικό Σχολείο Κομοτηνής και το 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης. Στη συνέχεια επικράτησε του 6ου ΓΕΛ Καβάλας παίρνωντας τον τίτλο του πρωταθλητή Θράκης & Ανατ. Μακεδονίας. Στις επόμενες φάσεις έβγαλε εκτός το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσ/νίκης, πέρασε άνευ αγώνα από το σχολείο της Πτολεμαΐδας και στα προημιτελικά νίκησε το ΓΕΛ Μουδανιών Χαλκιδικής.

Από την άλλη, το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας, για να φτάσει στο Final 4, απέκλεισε τα 1ο ΓΕΛ Τρίπολης, 2ο ΓΕΛ Σπάρτης, 1ο ΓΕΛ Κιάτου, 1ο ΓΕΛ Πετρούπολης και 1ο ΓΕΛ Πάτρας.

Ρόστερ ΓΕΛ Σουφλίου: Ι. Αλεξούδης, Κ. Αλεξουδης, Γκουδούλας,  Μούχλιας, Σ. Παπαδημητρίου, Χ. Παπαδημητρίου, Κεσούδης,  Ντούμας, Πανταζής, Σαρδανίδης, Τσιαμήτας, Κάβουρας, Κάλφας. Προπονητής: Παναγιώτης Κάβουρας

Ρόστερ 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας: Σινάπης, Βραχάτης, Χανδρινός, Βλάσσης Παν., Κωστάκης, Κωτσάκης, Φιλόνοβ, Πετρόγιαννης, Βλάσσης Χρ., Σάμιος. Προπονητής: Χρήστος Πολιτόπουλος

 

Share it