Search

Στον τελικό του Κυπέλλου για 2η σερί χρονιά η ΑΕΚ του Πέτρου Μάνταλου!

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η ΑΕΚ παρά την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, καθώς είχε νικήσει 2-1 στο πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η «Ένωση» θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της και ο Κομοτηναίος αρχηγός της Πέτρος Μάνταλος να σηκώσει ακόμα ένα τρόπαιο. Εκεί, οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (2-0 πρώτο παιχνίδι).

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί με τον Ρομάο στο 82′, αλλά αυτό το τέρμα δεν αρκούσε στους Πειραιώτες για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες. Από πλευράς ΑΕΚ αποβλήθηκε ο γκολκίπερ της Ανέστης στις καθυστερήσεις του αγώνα με δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση λόγω καθυστέρησης που έκανε, με τον Αλμέιδα να κάθεται στην εστία για τα τελευταία δευτερόλεπτα καθώς δεν υπήρχε άλλη αλλαγή. Για τον Ολυμπιακό αποβλήθηκε επίσης με δεύτερη κάρτα ο Ντα Κόστα.

Συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Πατίτο (62′ Γαλανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (78′ Αλμέιδα), Μάνταλος (91′ Βάργκας), Αραούχο.

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό, Μάρτινς, Καμπιάσο (61′ Ανδρούτσος), Φορτούνης, Μαρίν (82′ Ελιουνούσι), Ανσαριφάρντ (58′ Καρντόσο).

Share it