Search

Οι εφτά Θρακιώτες μαθητές-αθλητές που θα δώσουν το παρών στην τελική φάση του Σχολικού πρωταθλήματος στίβου Λυκείων!

Έγιναν γνωστές οι επίσημες λίστες των μαθητών-αθλητών που θα δώσουν το παρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου που θα γίνει την Τετάρτη 3 και Πέμπτη 4 Μαϊού στο Παμπελοπονησιακού της Πάτρας, οπού θα δώσουν το παρών και 7 νεαροί μαθητές, δύο αγόρια και πέντε κορίτσια.

Στα αγόρια στους τελικούς θα δώσουν το παρών ο ξανθιώτης Γιάννης Δομάσης και ο Αλεξανδρουπολίτης Χρήστος Κονοντζιάν. Ο Δομάσης μαθητής του ΓΕΛ Αβδήρων προκρίθηκε στα τελικά της Σφαιροβολίας έχοντας μάλιστα και την 4η καλύτερη επίδοση στην Β’ φάση με ρίψη στα 14,98, σε ένα αγώνισμα βέβαια οπού υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και δεν είναι άλλος απο τον Οδυσσέα Μουζενίδη απο τα Μουδανιά που έχει και την καλύτερη ρίψη των προκριματικών με 22,00μ.  Ο Χρήστος Κονοντζιάν μαθητής του 1ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης θα δώσει το παρών στον τελικό της Δισκοβολίας έχοντας μάλιστα και την 6η επίδοση με ρίψη στα 44,29.

Όσον αφορά τις μαθήτριες ξεχωρίζει η μεγάλη παρουσία αθλητών  απο την Αλεξανδρούπολη που είναι συνολικά 4 ενώ στα τελικά πέρασε και μια ξανθιώτισσα. Πιο συγκεκριμένα στον τελικό του Τριπλούν θα δώσει το παρών η Ελευθερία Σπουρίτα μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης που προκρίθηκε όντας  πρώτη στον 5ο όμιλο της Β’ φάσης. Εβρίτικη παρουσία έχουμε και στην Σφαιροβολία με την Αθανασία Καπούτση μαθήτρια του Εσπερινού ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης που με ρίψη στα 12,02 μέτρα προκρίθηκε έχοντας την 10η καλύτερη επίδοση στην Β’ φάση.

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει η Αλεξανδρούπολης στην Δισκοβολία, με την Ευθυμία Τσιακίρη του 1ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης να προκρίνεται με ρίψη στα 33,44 έχοντας την 7η επίδοση στην Β’ φάση, ενώ στον τελικό το παρών θα δώσει και η Μαρία Ζουπίδου μαθήτρια του 4ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης έχοντας την 8η επίδοση με ρίψη στα 33,38. Όπως στους μαθητές έτσι και στις μαθήτριες υπάρχει ξανθιώτικη παρουσία με την Βασιλεία Φίτσιου του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης να προκρίνεται στον τελικό του Ύψους έχοντας με άλμα στα 1,52 την 11η επίδοση στην Β’ φάση.

Share it