Search

Το Brevet Αλεξανδρούπολης 200χλμ γράφει ιστορία για δεύτερη χρονιά (photos)

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά το Ποδηλατικό Γεγονός Βrevet ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 200χλμ το Σάββατο 22 ΑΠΡ 2017, που διοργάνωσε το Ποδηλατικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης υπό την αιγίδα της Λέσχης Τουριστικού Ποδηλάτου Ελλάδος-ARC.

Το πρωί του Σαββάτου 40 ποδηλάτες εκκίνησαν και 38 έφτασαν στο τερματισμό εντός του επιτρεπόμενου χρόνου, μετά από μία απαιτητική διαδρομή με αρκετά υψομετρικά μέσα στη καταπράσινη φύση του Έβρου. Αξίζουν και με το παραπάνω συγχαρητήρια σε όλους τους Συμμετέχοντες-Ποδηλάτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους τους εθελοντές.

Μια εκδήλωση που χειροκροτήθηκε για ακόμη μια χρονια από όλους τους συμμέτέχοντες, σχολιάζοντας θετικά τους διοργανωτές, για το επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών τους και με τα πρόσωπά τους χαμογελαστά στο τερματισμό, παρά την κούραση των 200 χλμ της διαδρομής. Μια διαδρομή η οποία ήταν κατά 90% μέσα στη φύση και τους έδωσε την δυνατότητα να βρεθούν σε 3 δρυμούς του Νομού μας(Νίψας, Δαδιάς & Δερείου).

Δείτε φωτογραφίες:

Share it