Search

Με 3 χρυσά μετάλλια επέστρεψε από τους 8ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες Κολύμβησης η Σιδερούδη του ΝΟΑ!

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησε η Χάρις Σιδερούδη του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης στους 8ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες Κολύμβησης Αγωνιστικής Κατηγορίας & Master, που διεξήχθησαν στις 22 & 23 Απριλίου 2017, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας.

Η Σιδερούδη που βρέθηκε στους αγώνες με την προπονήτρια της Γιώτα Αθανασίου κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια στα 50μ,100μ και 200μ. ύπτιου!

Το σχετικό δελτίο Τύπου του ΝΟΑ:

«Η διαχρονική αξία του αθλητισμού επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με τη συμμετοχή 40 και πλέον αθλητών Μasters, στους 8ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες Κολύμβησης Αγωνιστικής Κατηγορίας & Master, που διεξήχθησαν στις 22 & 23 Απριλίου 2017, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας.

Τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης, με τη στήριξη της προπονήτριας του συλλόγου, Γιώτας Αθανασίου, εκπροσώπησε η Χάρις Σιδερούδη, η οποία διατηρώντας άσβεστη την αθλητική της φλόγα, ανέβηκε στο ψηλότερο βάθρο, κατακτώντας 3 χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα των 50μ,100μ και 200μ.ύπτιου!

Η παρουσία της στους αγώνες, αποτελεί λαμπερό παράδειγμα προς τους νεαρούς αθλητές, ότι ο αθλητισμός δεν εξαντλείται στα όρια του πρωταθλητισμού, αλλά πολύ πάνω και πέρα από αυτό,αποτελεί τρόπο ζωής του αθλητή, εξασφαλίζοντάς του υγεία, ζωντάνια, ευεξία και άριστη ψυχολογία και διάθεση.
Θερμά συγχαρητήρια Χάρις!

Το Δ.Σ.»

Share it