Search

Με δύο αθλητές στο 2nd WTF Presidents Cup-Europe ο Άγιος Γεώργιος Διδυμοτείχου!

Περισσότερα στο δελτίο Τύπου του συλλόγου που ακολουθεί:

Φέτος στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το 2nd WTF Presidents Cup-Europe,το οποίο θα φιλοξενηθεί από 27 έως 30 Απριλίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα.

Σ΄ αυτό το κορυφαίο διεθνές βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα κατηγορίας G2, θα συμμετέχουν συνολικά 2.182 αθλητές και αθλήτριες από 51 χώρες και συγκεκριμένα, από Αυστραλία, Αίγυπτο, Ιράν, Ιράκ, Ισραήλ, Παναμάς, Περού, Πουέρτο Ρίκο, Τουρκία, ΗΠΑ, Αζερμπαϊτζάν, από όλες, σχεδόν, τις χώρες της Ευρώπης και την Ελλάδα.

Στο 2nd WTF Presidents Cup,το οποίο διοργανώνει η Ευρωπαική Ένωση Ταεκβοντό (ΕΤU),συμμετέχουν Ολυμπιονίκες,Πρωταθλητές Κόσμου και Ευρώπης.

Οι τρείς πρώτοι κάθε κατηγορίας, παίρνουν το εισιτήριο πρόκρισης στα Ευρωπαικά Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Σ΄ αυτή την μεγάλη διοργάνωση,θα εκπροσωπήσει το Ελληνικό Ταεκβοντό και ο Σύλλογός μας, στην κατηγορία cadets, με 2 αθλητές: ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Γιάννης (-53 kg) και ΚΑΠΟΥΚΡΑΝΙΔΗ Χριστίνα (-59kg).

H προπονήτριά τους ΠΑΠΑΔΑΚΗ Δάφνη, εκφράζει την αισιοδοξία και την αμέριστη πίστη στους αθλητές της,και δηλώνει ότι, με την σωστή και μεθοδική προετοιμασία που έχουν κάνει ,οι πιθανότητες για να πάρουν ένα από τα πολυπόθητα εισιτήρια πρόκρισης που θα τους εξασφαλίσει αυτόματα την παρουσία τους στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους,το Σεπτέμβριο στην Ουγγαρία,είναι πενήντα τις εκατό.

Το ΔΣ εύχεται ολόψυχα στους αθλητές και την προπονήτρια καλή δύναμη και καλή επιτυχία σ’ αυτή την πολύ σπουδαία και σημαντική προσπάθειά τους.

Share it