Search

Θα παραμείνει και φέτος σε Θρακιώτικα χέρια ο τίτλος της πρωταθλήτριας στην Α1 Γυναικών!

Θρακιώτικο “εμφύλιο” θα έχουμε για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην Α1 κατηγορία Γυναικών, με τους Νέα Ιωνία της Μάγδας Κεπεσίδου και τον ΠΑΟΚ της Ελένης Προκοπίδου.

Η απόλυτη κυρίαρχος της τελευταίας τετραετίας Νέα Ιωνία της Εβρίτισσας διεθνής τερματοφύλακα, Μάγδας Κεπεσίδου που στα 20 της χρόνια ετοιμάζεται να κατακτήσει ακόμη ένα πρωτάθλημα στην εντυπωσιακή καριέρα ενός απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, πέρασε στον τελικό ως πρώτη και θέλει να κατακτήσει το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα της.

Απέναντι της  θα βρεθεί ο περσινός φιναλίστ ΠΑΟΚ που μετά το “δώρο” της Νέας Ιωανίας που κέρδισε την Αναγέννηση Άρτας και εξασφάλισε μια αγωνιστική πριν το τέλος την δεύτερη θέση και την πρόκριση στους τελικούς, με την ξανθιώτισσα Ελένη Προκοπίδου να είναι απο τα βαριά χαρτιά του ΠΑΟΚ στην μάχη που θα δώσει για να σπάσει την κυριαρχία της Αθηναϊκής ομάδας και να επιστρέψει στην κορυφή του Ελληνικού χάντμπολ.

Οι τελικοί θα ξεκινήσουν στις αρχές Μαϊού, με το πρώτο ματς να γίνεται στην έδρα της Νέας Ιωνίας που ως πρωτοπόρος έχει το πλεονέκτημα έδρας, με τον τίτλο του πρωταθλητή να κρίνεται στις δύο νίκες.

Share it