Search

Απώλεια του τίτλου του πρωταθλητή στην Αυστρία για τον Ανέστη Δαλακούρα!

Η οικογένεια Δαλακούρα έφτασε κοντά στο να αναδείξει τη φετινή αγωνιστική περίοδο δύο πρωταθλητές, καθώς ο Κώστας τερμάτισε στην κορυφή του βόρειου ομίλου της Μπουντεσλίγκα 2  και κέρδισε την άνοδο και ο Ανέστης ήταν στους τελικούς της αυστριακής Μπουντεσλίγκα.

Η Ποσοΐλνιτσα του διεθνή Αλεξανδρουπολίτη δεν άρχισε καλά, χάνοντας τα δύο πρώτα παιχνίδια και παράλληλα το πλεονέκτημα έδρας απ’την Τιρόλ Ίνσπορουκ. Στο τρίτο παιχνίδι της σειράς πήρε τη νίκη και αναπτέρωσε τις ελπίδες της, όμως η Τιρόλ έκανε το 3-1 στις νίκες στις 18/04 και την Κυριακή “σφράγισε” τον τίτλο του πρωταθλητή φτάνοντας και στην τέταρτη νίκη.

Ο άλλοτε αρχηγός του Εθνικού, για δεύτερη φορά στην καριέρα του έφτασε στην πηγή (τελικό πρωταθλήματος, η πρώτη με τον Εθνικό) αλλά δεν ήπιε νερό. Τότε του στέρησε την κούπα ο Ολυμπιακός, τώρα η Τιρόλ. Στην πρώτη του χρονιά στο εξωτερικό, μετά από έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε πέρσι, βρήκε όλες εκείνες τις συνθήκες που του επέτρεψαν να βρει τον εαυτό του και να φτάσει στο επίπεδο που ήταν.

Πλέον, ο Θρακιώτης ακραίος στοχεύει στο να βρίσκεται ξανά μετά τον τραυματισμό του στις κλήσεις της Εθνικής Ανδρών για τις υποχρεώσεις της το καλοκαίρι.

Share it