Search

Σε Ευρωπαϊκά πρότυπα η Ακαδημία της Ξάνθης! Σε κάμπ επιλογής του ΑΟΞ στον Βόλο ο Νίκος Κεχαγιάς

Το γεγονός πως η Ξάνθη διαθέτει μια απο τις καλύτερες ομάδες όσον αφορά τα τμήματα Υποδομής στην χώρα, παρότι σε αντίθεση με πολλές δεν έχει ούτε καν το 1/10 του μπάτζετ είναι ευρέως γνωστό, όμως πλέον η Ξάνθη κινείται σε ξεκάθαρα Ευρωπαϊκά μονοπάτια και το δείχνει με συνεχείς κινήσεις της

Μια απο αυτές είναι και η παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας της ξανθιώτικης ΠΑΕ, Νίκου Κεχαγιά σε κάμπ επιλογής που πραγματοποίησε η ομάδα της Ξάνθης σε συνεργασία με την ομάδα του Μαγνησιακού στις εγκαταστάσεις του συλλόγου του Βόλου. Άλλωστε στην ομάδα του Βόλου προπονητής είναι και ο αδερφός του βετεράνου άσσου της Ξάνθης, Βαγγέλης Κεχαγιάς, και ήταν άμεση η ανταπόκριση της ομάδας στην πρόταση της Ξάνθης.

Ο Νίκος Κεχαγιάς είχε την ευκαιρία να τσεκάρει 30 επιλεγμένους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2001-2002. Οι Ακαδημίες που αποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά την πρόσκληση της ΠΑΕ Ξάνθη και του Νίκου Κεχαγιά για συμμετοχή τους στο κάμπ της Θρακιώτικης ΠΑΕ στον Βόλο ήταν οι : Μαγνησιακός, Αγία Παρασκευή Βόλου, Θησέας Αγριάς, Ρήγας Φεραίος, Ακαδημία Σαρακηνού, Αστέρας Λαμίας, Ακαδημία Γ. Πλίτση Λάρισας.

Αναμφισβήτητα η ομάδα της Ξάνθης δίνει μεγάλη σημασία στα τμήματα Υποδομής της, και παρά τον υψηλό ανταγωνισμό που υπάρχει καταφέρνει συνεχώς να αναδεικνύει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές  με παρουσίες τόσο στην μεγάλη ομάδα του ΑΟΞ όσο και σε άλλες ομάδες στην χώρα. Το προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν ακόμη δύο κάμπ απο την ομάδα της Θράκης  σε διαφορετικές πόλεις της χώρας.

Share it