Search

Όμορφες στιγμές στο 1ο Διασυνοριακό Τουρνουά Ακαδημιών του Ορφέα Δικαίων! (photos)

Κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες για ποδόσφαιρο και με τους διοργανωτές να έχουν φροντίσει τα πάντα, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 22 Απριλίου το 1ο Διασυνοριακό Τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον Ορφέα Δικαίων σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας. Εκτός από την διοργανώτρια ομάδα έλαβαν μέρος οι Ηρακλής Σαγήνης, Ολυμπιακός Απαλού Αλεξ/πολης και δύο ακαδημίες από το Σβίλενγκραντ της Βουλγαρίας.

Ευχή όλων το τουρνουά αυτό να επαναληφθεί και του χρόνου και να γίνει θεσμός!

Η σχετική ανακοίνωση του Ορφέα:

«Με μεγάλη τιμή διοργανώθηκε σήμερα 22-4-2017 το 1ο Διασυνοριακό τουρνουά ακαδημιών από το Δ.Ορεστιάδας και τον Α.Π.Σ. “Ορφέας” Δικαίων Έβρου !

Η συμμετοχή και ο ενθουσιασμός των παιδιών που συμμετείχαν , ήταν μεγαλύτερα των προσδοκιών μας !
Άξιοι συγχαρητηρίων η συνδιοργανώτρια ακαδημία του Ορφέα Δικαίων , η ακαδημία του Ηρακλή Σαγήνης , η ακαδημία του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης και οι δύο ακαδημίες του Σφίλενγκραντ Βουλγαρίας που συμμετείχαν στο τουρνουά .

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δ.Ορεστιάδας και όλο το Δ.Σ.του δήμου που στήριξε ομόφωνα και θετικά αυτή τη διοργάνωση , τον Διοικητή της Τ.Δ. 21ου Συντάγματος Πεζικού στρατοπέδου Πλάτης και τον Διοικητή του 618 Τ.Π. για την υποστήριξή τους , τον Ω.Ρ.Λ. ιατρό Δημοσθένη Καπουκρανίδη για την συμμετοχή του ως ιατρός , όλους τους γονείς που βοήθησαν στο στήσιμο της διοργάνωσης και φυσικά τον κόσμο που με χαρά υποδέχθηκε ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τα Δίκαια και την ευρύτερη περιοχή του Δ.Ορεστιάδας .

Ευχή και προσδοκία ΌΛΩΝ , το διασυνοριακό τουρνουά ακαδημιών , να γίνει θεσμός και να συνεχίσει να γίνεται κάθε χρόνο!»

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά:

Share it