Search

Κέρδισαν τις μεικτές των Ξάνθης, Θράκης και Έβρου και αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας οι ΕΠΣ Σερρών και Μακεδονίας!

Έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων με τις ΕΠΣ Σερρών και ΕΠΣ Μακεδονίας να αναδεικνύονται πρωταθλήτριες Ελλάδας στις κατηγορίες Νέων και Παίδων αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες που είχαν κατακτήσει την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο οπού μετείχαν και οι μεικτές ομάδες των ΕΠΣ Ξάνθης, ΕΠΣ Θράκης και ΕΠΣ Έβρου, κατάφεραν να φτάσουν ως το τέλος και μάλιστα να κατακτήσουν και την κούπα.

Στους Νέους οι Σερραίοι(κεντρική φωτογραφία απο τα πανηγύρια στα αποδυτήρια) αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας επικρατώντας με 3-2 της αντίστοιχης ΕΠΣ Ηρακλείου, στον τελικό που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της Βάρης. Τα γκολ για την ΕΠΣ Σερρών πέτυχαν στο 39ο λεπτό ο Σιψής, στο 44ο λεπτό ο Αραμπατζής και στο 45ο λεπτό  ο Φακής ενώ για την ΕΠΣ Ηρακλείου είχε ανοίξει το σκορ στο 18ο λεπτό ο Νοικοκυράκης και μείωσε στο 62ο λεπτό ο Μακρυγιαννάκης.

Αμφίρροπος ήταν και ο τελικό των Παίδων που διεξήχθη επίσης στο γήπεδο της Βάρης, με την ΕΠΣ Μακεδονίας(φωτο πάνω με την κούπα) να κερδίζει με 1-0 την ΕΠΣ Ηρακλείου. Το χρυσό γκολ για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας πέτυχε ο Σαλπιγγίδης στο 19′.

Share it