Search

Ήττα στην Λάρισα στο τελευταίο εκτός της χρονιάς για την Ξάνθη! Σώθηκε η ΑΕΛ

Το πήρε αυτός που το ήθελε περισσότερο και το έδειξε στο γήπεδο, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το παιχνίδι της Ξάνθης μέσα στην Λάρισα οπού η ΑΕΛ κέρδισε με 1-0 και εξασφάλισε μια αγωνιστική πριν το τέλος την παραμονή του.

Η ξανθιώτικη ομάδα το απόγευμα της Κυριακής έχασε από την Λάρισα (1-0) στο AEL FC Arena στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής της Super League και παρέμεινε στους 45 βαθμούς στον σχετικό πίνακα και στην 6η θέση. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου γνώρισαν την 8η φετινή τους ήττα και ταυτόχρονα την 6η μακριά από την έδρα τους. Το γκολ του αγώνα πέτυχε ο Αναστασόπουλος με κεφαλιά στο 24’. Τελευταίο ματς της χρονιάς για τον ΑΟΞ αυτό κόντρα στην Βέροια την επόμενη εβδομάδα στα Πηγάδια.

Το “φιλμ” του αγώνα

24’ Μετά τη σέντρα του Ναβάρο, ο Αναστασόπουλος με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 σε μία φάση που η ξανθιώτικη ομάδα έπαιζε με 10 παίκτες καθώς ο Πιτσέλι δεχόταν τις πρώτες βοήθειες εκτός αγωνιστικού χώρου και λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε.
29’ Ο Μπαξεβανίδης πάνω στη γραμμή έδιωξε το σουτ του Ναζλίδη.
43’ Ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε το απειλητικό σουτ του Αβραάμ.
45’ Άστοχο του σουτ του Ντέλετιτς και λίγο αργότερα αυτό του Βαρέλα.
51’ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Ξάνθη μετά την όμορφη συνεργασία Λάζιτς – Βασιλακάκη που κατέληξε σε σουτ του πρώτου, το οποίο απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος σε κόρνερ.
55’ Ο Αγκάνοβιτς αστόχησε στο σουτ του από το σημείο του πέναλτι, μετά την ενέργεια του Ντέλετιτς.
61’ Ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε το πρώτο σουτ του Ναζλίδη ενώ στη συνέχεια το σουτ του Ντέλετιτς από πλάγια θέση πέρασε άουτ.
78’ Η κεφαλιά του Αναστασόπουλου δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα με την μπάλα να περνά ψηλά άουτ.
92′ Το φάουλ του Γιουνές δεν βρήκε τον στόχο.

Διαιτητές

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών) με βοηθούς τους κ.κ. Γρεβένη Αλέξανδρο (ΕΠΣ Χαλκιδικής) – Μερκενίδη Κυριάκο (ΕΠΣ Μακεδονίας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Κίτρινες κάρτες: 5’ Γουάλας, 54’ Ναβάρο, 76’ Λισγάρας, 82’ Μονιάκης, 97′ Μπαξεβανίδης.
Κόκκινη κάρτα: –

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λάρισα (Αντρέ Πάους): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Φάρκας, Γκόλιας, Αναστασόπουλος, Ναζλίδης, Βαρέλα (63’ Μονιάκης), Αβραάμ, Αγκάνοβιτς (88’ Μασούρας), Φατιόν, Ντέλετιτς (93′ Γαλανόπουλος).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης (69’ λ. τρ. Φλίσκας), Γουάλας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Πιτσέλι (25’ λ.τρ. Σολτάνι), Βασιλακάκης (69’ Τριάδης), Λάζιτς, Γιουνές.

Share it