Search

Δίχως φρένα οι Έφηβοι της Ξάνθης που νίκησαν και τον Παναιτωλικό και αύξησαν την διαφορά απο τον δεύτερο ΠΑΟΚ!

Ασταμάτητοι οι Έφηβοι της Ξανθης που έβγαλαν ακόμη μια εβδομάδα με συνεχόμενα ματς με τον καλύτερο τρόπο, καθώς μετά τη νίκη της Πέμπτης επί του Ηρακλή η ομάδα Κ17 της Ξάνθης συνέχισε την ξέφρενη πορείας της επικρατώντας με 2-0 μέσα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή “καθάρισαν” το ματς στο δεύτερο μέρος με τον Οκάν Σουλεϊμάν στο 60′ και τον Γιάννη Ιωάννου στο 80′ να διαμορφώνουν το τελικό σκορ, σε ένα ματς που η ομάδα της Ξάνθης ήταν η απόλυτη κυρίαρχος με πολλές καλές στιγμές

Με αυτή τη νέα νίκη και με τρεις στροφές να απομένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου η ομάδα της Ξάνθης όχι μόνο διατηρήθηκε στην κορυφή με 58 βαθμούς αλλά αύξησε την διαφορά της απο τον δεύτερο ΠΑΟΚ στο +5, έχοντας ωστόσο και δύο παιχνίδι περισσότερα.  Στα εναπομείναντα τρία ματς οι Έφηβοι της Ξάνθης έχουν να υποδεχτούν Λάρισα και Κέρκυρα και να αγωνιστούν στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος (85′ Ισμέτ), Θεοφυλάκης, Θυμιάνης, Μελιόπουλος, Σουλεϊμάν, Γράβας (60′ Τσιλιγγίρης 80′ λ.τρ. Κιούπης), Ιωάννου, Γκατζόγιας (75′ Ποδάρας), Σπυριδωνίδης (70′ Κιολεϊδης).

Share it