Search

Απο τα χέρια του Γ. Στράτου η απονομή των πρωταθλητών Νέων του Ολυμπιακού των Ξενιτίδη και Γιανναράκη!

Το 3ο διαδοχικό Πρωτάθλημα Super League K-20 κατέκτησε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, με τους “ερυθρόλευκους” να κερδίζουν και στην φιέστα τους με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Την απονομή της κούπας, που είναι η 5η για την ομάδα του Ολυμπιακού στη Super League (2010, 2013, 2014, 2015, 2016) και το 6ο στην ιστορία της Νέων πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθης και Πρόεδρος της Super League  Γιώργος Στράτος μαζί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της “ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ” Γιώργο Παύλου.

Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός με βασικό των ξανθιώτη Γιώργο Ξενιτίδη, επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα του Αποστόλη Βλαχόπουλου(μπήκε αλλαγή) στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη σε αγώνα της 29ης ημέρας της διοργάνωσης και αύξησε περισσότερο τη διαφορά ( +18, 75 αντί 57) από τον 2ο Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ολυμπιακού φέτος σε 27 αγώνες έχει 24 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως οι πρωταθλητές έχουν να ταξιδέψουν και στην Ξάνθη για εξ’ αναβολής αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής.

Πρώτη χρονιά στα Κ20 και τίτλος για τους δύο νεαρούς ταλαντούχους Θρακιώτες, με τον ξανθιώτη μέσο Γιώργο Ξενιτίδη να εξελίσσεται σε έναν εκ των βασικών συντελεστών της κατάκτησης της κούπας απο τους Πειραιώτες, με πολλές συμμετοχές. Λιγότερες συμμετοχές είχε ο Κομοτηναίος αμυντικός Θανάσης Γιανναράκης σε έναν σύλλογο που ο ανταγωνισμός και η ποιότητα του ρόστερ είναι εξαιρετικά μεγάλη.

Photos Credit: Reporter-images

 

Share it