Search

Οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής στο ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Τελευταίο τζάμπολ στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος Ανδρών έχουμε το Σάββατο 22 Απριλίου, με όλο το ενδιαφέρον να βρίσκεται στην μεγάλη μάχη που δίνουν Φιλία Ορεστιάδας, Αρίων Ξάνθης και Θύελλα Φερών για τις δύο θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, αλλά και στο ποια ομάδα θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου στο φινάλε της Α’ φάσης.

Η Φιλία που αγωνίζεται κόντρα στο Σουφλί μοιάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την κατάληψη της τρίτης θέσης και γλυτώνοντας την Κυπελλούχο Ελευθερούπολη στα μπαράζ πηγαίνοντας πάνω στον Απόλλων Δράμας. Δύσκολη έξοδος έχει ο Αρίων Ξάνθης που θα αγωνιστεί στην Κομοτηνή απέναντι στον αδιάφορο αλλά μαχητικό Αίαντα με τους ξανθιώτες να θέλουν μόνο νίκη για να πάρουν σίγουρα την τέταρτη θέση και να ελπίζουν σε γκέλα της Φιλίας για την τρίτη θέση. Στην Καβάλα κόντρα στους Πάνθηρες θα αγωνιστεί η Θύελλα που θέλει νίκη δική της και ήττα ενός εκ των Φιλία η Αρίων για να μπορέσει να πάρει ένα απο τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στα πλέι οφ.

Τα δύο ήδη έχουν τσεκαριστεί απο Δημοκρίτειο και Λεύκιππο, με την ομάδα της Ξάνθης μετά την ήττα-έκπληξη απο τον Εθνικό να δίνει στο Δημοκρίτειο την ευκαιρία με νίκη επί του Σπάρτακου στο Διδυμότειχο να τελειώνει την κανονική περίοδο όντας πρωτοπόρος του Β’ ομίλου. Το μοναδικό παιχνίδι χωρίς κάποιο ιδιαίτερα βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Εθνικό στην Καβάλα.

Στον άλλο όμιλο τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα με την Ελευθερούπολη δεδομένα πρώτη και τον Απόλλων Δράμας δεύτερο, το μοναδικό ενδιαφέρον υπάρχει στο ποιά θα καταλάβει την τρίτη και ποια την τέταρτη θέση με τους Ρούπελ Σιδηροκάστρου και ΑΟ Σερρών την τελευταία αγωνιστική να παίζουν με τους δύο πρωτοπόρους.

Αναλυτικά:

Σάββατο 22/4

16:00 Κ.Γ. Διδυμοτείχου: Σπάρτακος Διδυμοτείχου – Δημοκρίτειο Κομοτηνής (Γιαννούλης Στ. – Αγγελίδης)

17:00 Κ.Γ. Ποταμουδιών: Πάνθηρες Καβάλας – Θύελλα Φερών (Παναγιωτίδης – Τσακιράκη)

17:00 Κ.Γ. «Φ. Αμοιρίδης»: Λεύκιππος Ξάνθης – Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης (Ρούκας – Παπαθεολόγου)

17:00 Κ.Γ. Κομοτηνής: Αίας Κομοτηνής – Αρίων Ξάνθης (Ντούρας – Κιοσές)

17:00 Κ.Γ. ΔΑΚ Καβάλας: Ηρακλής Καβάλας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Κατρακάρης – Λάλλα)

19:30 Κ.Γ. Σουφλίου: Έβρος Σουφλίου – Φιλία Ορεστιάδας (Γιαννούλης Στ. – Αγγελίδης

 

Share it