Search

Η ξεχωριστή αφιέρωση της πρόκρισης στο Final 4 των Εφήβων της Ξάνθης στον άτυχο Θωμά Ζουμπουλίδη!

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας σκαρφάλωσαν, έστω και προσωρινά έχοντας παιχνίδι παραπάνω απο τον ΠΑΟΚ, η Κ17 της Ξάνθης που κέρδισε με 3-1 τον Ηρακλή και εξασφάλισε και μαθηματικά την συμμετοχή της στα τελικά του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Οι παίκτες της Κ17 της ξανθιώτικης ΠΑΕ πάντως έδειξαν πως πέρα απο εξαιρετικό σύνολο και πολύ καλοί ποδοσφαιριστές είναι και παιδιά “διαμάντια”, με τους Έφηβους της Ξάνθης να αφιερώνουν όχι μόνο τη νίκη αλλά και την πρόκριση στον άτυχο συμπαίκτη τους Θωμά Ζουμπουλίδη, που το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται απο τραυματισμό που τον έχει κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων μην μπορώντας να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.

Στην φωτογραφία βλέπεται τους Γιάννη Ιωάννου, πέτυχε ακόμη δύο πολύ σημαντικά τέρματα κόντρα στον Ηρακλή, τον αρχηγό Δημήτρη Θεοφυλάκη και τον γκολκίπερ της ομάδας Κωνσταντίνο Ζουρνατζίδη να κρατούν μαζί με τον ταλαντούχο διεθνή Καβαλιώτη ποδοσφαιριστή της Κ17 της Ξάνθης, Θωμά Ζουμπουλίδη, μια πολύ όμορφη φανέλα που έφτιαξαν για τον συμπαίκτη τους έχοντας πάνω το νούμερο 20 που φορά ο Ζουμπουλίδης και την ευχή “Γρήγορα κοντά μας”.

Κίνηση που δείχνει την παιδεία και το οικογενειακό κλίμα του τμήματος και εν γένει των τμημάτων Υποδομής του συλλόγου. Ευχή όλων ο Ζουμπουλίδης να ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να τον δούμε εκ νέου με τον Δημόκριτο στο στήθος.

Share it