Search

Στην ιδιαίτερη πατρίδα τους πέρασαν το Πάσχα Πέτρος Μάνταλος και Ελένη Ουζουνίδου!

Επέστρεψαν στην ιδιαίτερή τους πατρίδα, εδώ που ζουν συγγενείς και φίλοι, για να περάσουν μαζί τους το Πάσχα. Δύο γνωστοί και αγαπημένοι Κομοτηναίοι έκαναν Πάσχα στον τόπο τους και φυσικά έτυχαν της ιδιαίτερης προσοχής των συντοπιτών τους. Είναι άλλωστε και οι δύο εξαιρετικοί σε αυτό που κάνουν. Ο λόγος για την ηθοποιό Ελένη Ουζουνίδου και τον ποδοσφαιριστή Πέτρο Μάνταλο.

Η πρώτη εθεάθη σε γνωστό στέκι του πεζόδρομου της Βενιζέλου το Cotton να διασκεδάζει νυχτερινές ώρες με φίλους και φίλες. Η ηθοποιός πρόσφατα ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στη θεατρική παράσταση «Για μια ανάσα…» με την Ελένη Ράντου, ενώ οι φαν της συνεχίζουν να την παρακολουθούν στους τηλεοπτικούς τους δέκτες ως “Τασία Τσότρα” στην σειρά “Αστέρας Ραχούλας”.

Τον Πέτρο Μάνταλο τον είδαμε να πίνει τον καφέ του πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στο Prime καφέ στο εμπορικό κέντρο Kosmopolis. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου τον αναγνώρισαν αμέσως και κάποιοι έσπευσαν να του ζητήσουν μία φωτογραφία μαζί του. Εκείνος ευγενής και χαμογελαστός δεν χάλασε χατίρι, ενώ απάντησε ακόμα και σε ερωτήσεις για την πορεία της αγαπημένης ομάδας πολλών, της ΑΕΚ.

Share it