Search

Πέρασαν στα ημιτελικά οι Μαδριλένοι της Ρεάλ και της Ατλέτικο (videos)

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι οι 2 από 4 ομάδες που θα βρεθούν φέτος στα ημιτελικά του Champions League, με τις άλλες δύο να γίνονται γνωστές το βράδυ της Τετάρτης 19/4.

Η Ατλέτικο μετά την εντός έδρας επικράτηση της με 1-0 κόντρα στη Λέστερ, έφερε ισοπαλία 1-1 στην Αγγλία και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 2-1 στην επόμενη φάση. Το σκορ άνοιξε για τους Ισπανούς ο Σαούλ στο 26′, ενώ Βάρντι στο 61′ ισοφάρισε για τους περσινούς πρωταθλητές της Premier League.

Πιο δύσκολο έργο είχε η Ρεάλ που είδε την Μπάγερν Μονάχου να προηγείται στο Μπερναμπέου χάρη σε γκολ του Λεβαντόφσκι με πέναλτι στο 53′ και να χρειάζεται άλλο ένα τέρμα για να έχει σκορ πρόκρισης. Ωστόσο, αυτό το δεύτερο γκολ δεν ερχόταν για τους Βαυαρούς και ο Ρονάλντο ισοφάρισε σε 1-1 στο 76′. Η απάντηση των Γερμανών ήταν άμεση καθώς ένα λεπτό αργότερα ο Ράμος με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα στους πρωταθλητές της Bundesliga. Το ματς πήγε στην παράταση, αλλά εκεί οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βιδάλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84′, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Στο 104′ ο Ρονάλντο ισοφάρισε σε 2-2, στο 109′ έκανε το 3-2 (με γκολ οφσάιντ), ενώ στο 112′ με ένα τρομερό σλάλομ ο Μαρσέλο έγραψε το τελικό 4-2 για τη «Βασίλισσα».

Να θυμίσουμε ότι οι δύο ομάδες της Μαδρίτης πέρυσι είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στον τελικό της διοργάνωσης, με την Ρεάλ να «σηκώνει» το τρόπαιο στα πέναλτι.

Την Τετάρτη στις 21:45 η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Γιουβέντους στη ρεβάνς του 3-0 των Ιταλών και η Μονακό φιλοξενεί τη Ντόρτμουντ στον επαναληπτικό του υπέρ της 3-2 στη Γερμανία.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ των δύο αναμετρήσεων της Τρίτης:

Share it