Search

Με το δεξί η πρεμιέρα των Κορασίδων του ΓΑΣ στα Προκριματικά του Πανελλήνιου με νίκη επί της Ιερισσού!

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος η πρωταθλήτρια ομάδα Κορασίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή που στην πρεμιέρα των αγώνων κέρδισε την Ιερισσό με 42-34.

Τα κορίτσια της Δήμητρας Δόλωμα επικράτησαν με σχετική άνεση της πρωταθλήτριας Χαλκιδικής, έχοντας το προβάδισμα απο την αρχή του αγώνα το οποίο διατήρησαν με σχετική άνεση μέχρι το φινάλε. Κορυφαίες για την ομάδα της Κομοτηνής οι Νικολαίδου, Δανιήλ και Κωτσίδου χωρίς να υστερήσουν και τα υπόλοιπα κορίτσια που έδωσαν δυνατές μάχες σε επίθεση και άμυνα.

Στο άλλο παιχνίδι της πρεμιέρα του Βορείου ομίλου ο Απόλλων Πτολεμαίδας κέρδισε με 61-35 τον Πανεδεσσαϊκό. Το πρόγραμμα συνεχίζεται με το μεγάλο ντέρμπι των νικητών  της πρώτης μέρας καθώς την Πέμπτη στις 16:00 τα κορίτσια του ΓΑΣ θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Πτολεμαίδας, ενώ νωρίτερα η Ιερισσός θα αντιμετωπίσει τους Τιτάνες Παλαμά.

Δεκάλεπτα: 14-9, 27-21(ημίχρονο), 35-30, 42-34(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Παπαδοπούλου Κ.-Αναστασιάδης

ΓΑΣ Κομοτηνή (Δόλωμα): Κωφίδου 10, Μπαχτσεβάνη, Γιαννακίδου 4, Ισμαήλ-Τσαούς, Νικολαϊδου 13(1), Βουτσά, Δανιήλ 12, Ζάντζα, Φαλαλάκη 3.

Ιερισσός (Κούλλιας-Σουλτάνη): Ισάκις, Πασχαλά 12, Τζέλιου 11, Κουμαντσιώτου, Σαρακατσάνη, Μπαλτά 2, Τζαμαλή 7, Χριστοδούλου 2.

Share it