Search

Αποκλείστηκε απ’ το Κύπελλο Ερασιτεχνών η ΑΕΔ, πρόκριση για την Ελπίδα Σκουτάρεως

Την ήττα με 3-1 από την Ελπίδα Σκουτάρεως στις Σέρρες γνώρισε η ΑΕ Διδυμοτείχου και κάπου εδώ το ταξίδι της στο Κύπελλο Ερασιτεχνών έλαβε τέλος.

Οι Σερραίοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά οι Εβρίτες είχαν τις δικές τους ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ και έχουν παράπονα από την υπόδειξη του πέναλτι από το οποίο προήλθε το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων.

Η Ελπίδα προηγήθηκε με τον Στεφανίδη ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Κυριακίδη στο σουτ του Γεωργιάδη και έκανε το 1-0 στο 15′. Στο 24′ η ΑΕΔ θα προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή καθώς ο Αγγελακάκης ένιωσε ένα σφύξιμο στον προσαγωγό και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Στη θέση του πέρασε ο Ιντζές. Τέσσερα λεπτά μετά θα χαθεί μεγάλη ευκαιρία για τη θρακιώτικη ομάδα όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Θάνου, ο Στέφανος Πετρόπουλος με ένα δυνατό σουτ θα τραντάξει το δοκάρι του Νικολούδη.

Στο 33′ οι Μακεδόνες θα πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων με κεφαλιά ψαράκι του Γεωργιάδη μετά από εξαιρετική σέντρα του πολύπειρου πρώην παίκτη του Πανσερραϊκού Τάντιτς. Το Διδυμότειχο θα ψάξει το γκολ πριν το τέλος του α’ ημιχρόνου, αλλά το σουτ του Παντελίδη θα φύγει άουτ, ενώ αυτό του Γιαννόπυλου θα καταλήξει στην αγκαλιά του πορτιέρο της Ελπίδας.

Στο ξεκίνημα το β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 55′ οι εβρίτικη ομάδα θα μειώσει με ένα δυνατό σουτ του Γιάννη Γωνιάδη έξω από την περιοχή, αλλά η χαρά του γκολ δεν θα κρατήσει για πολύ. Ένα μόλις λεπτό μετά το Σκούταρι θα κερδίσει πέναλτι με τον Στεφανίδη, υπόδειξη για την οποία ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Παλιούρας θα δεχτεί τις διαμαρτυρίες των παικτών των φιλοξενούμενων. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γκόγκας ο οποίος θα ευστοχήσει διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα η ΑΕΔ θα χάσει δύο σημαντικές ευκαιρίες για να μειώσει με τον Ιντζέ και τον Άχπα, αλλά και η Ελπίδα θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλο τέρμα, όμως ο Κυριακίδης έσωσε με τις αποκρούσεις του την ομάδα του σε δύο σουτ του Τάντιτς.

Στην επόμενη φάση η κυπελλούχος Σερρών Ελπίδα Σκουτάρεως θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός Λαμίας – Αλμυρός Βόλου. Από την άλλη, η κυπελλούχος Έβρου ΑΕ Διδυμοτείχου επικεντρώνεται πλέον αποκλειστικά στο πρωτάθλημα του νομού της, στο οποίο απομένουν 3 αγωνιστικές και βρίσκεται στην 1η θέση, δύο βαθμούς μπροστά από τον 2ο Ορέστη Ορεστιάδας.

Συνθέσεις:

Ελπίς Σκουτάρεως (Ηλίας Εγγονίδης): Νικολούδης, Κωφοκώτσιος, Πασχαλούδης, Δίγγας, Κουτζαβασίλης, Μουσικάκης, Ουζούνογλου, Γεωργιάδης (72′ Αγγελακάς), Στεφανίδης (87′ Κεχαγιάς), Τάντιτς (85′ Σιδηρόπουλος), Γκόγκας.

ΑΕ Διδυμοτείχου (Γιάννης Αναστασιάδης): Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης, Τζανετάκος, Άχπα, Πετρόπουλος Σ., Αγγελακάκης (24′ λ.τρ. Ιντζές), Μαμρικισβίλι (46′ Κοτζά), Γωνιάδης, Γιαννόπουλος, Πετρόπουλος Κ. (69′ Γκαβανόζης).

Διαιτητής: Παλιούρας – Βοηθοί: Φράγιος, Σιανίδης (Μακεδονίας)

Share it