Search

Φιλική ισοπαλία μεταξύ Παλαίμαχων και Νέων του Ορφέα Στρύμης στο καθιερωμένο ραντεβού του Πάσχα

Για 16η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι που έγινε θεσμός μεταξύ των παλαίμαχων και των Νέων του Ορφέα Στρύμης με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν τον αγώνα ισόπαλοι με 1-1.

Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα “Θρακική Αγορά” το σκορ άνοιξαν οι Παλαίμαχοι με το Μοσχάκη και ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί, ενώ ισοφάρισαν με σουτ του Δελή οι Νέοι της Στρύμης. Παίκτης του αγώνα ο τερματοφύλακας των Παλαίμαχων Τσομπανογιοβάνης, που για άλλη μια χρονιά ήταν ο κορυφαίος παίζοντας σαν έφηβος, όπως βέβαια και όλοι οι «παλαίμαχοι» που το λέει ακόμη η ψυχή τους και όσο «βαστάνε» τα πόδια τους «κλωτσάνε» την μπάλα…!!

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:

Παλαίμαχοι: Τσομπανογιοβάνης, Καρύδης, Βουνάτσος, Γεωργιάδης, Μοσχάκης, Δανίδης, Κεμπαρίδης, Τσορπίδης, Πετμεζάς, Τσιλιγγίρης, Κουκουλάκης, Τσολάκης, Λαφτσής.

Νέοι: Κουλεδάκης, Τσαμπάζογλου, Κυνηγόπουλος Χ., Κυνηγόπουλος Ν., Ζησίδης Χ., Αρα­μπατζίδης, Χαρμανταρίδης, Παναγιωτίδης, Δελής, Γεωργιάδης, Βονιάδης, Ζησίδης, Γιαλαμί­δης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ως είθισται, ακολούθησε το καθιερωμένο τραπέζι – με νηστίσιμα – για την «ανάλυση» του παιχνιδιού… με τον επίτιμο πρόεδρο και νυν ταμία της ΕΠΣ Θράκης να δίνει ρεσιτάλ αναλύσεων – συστημάτων για να κερδίζει το χειροκρότημα των παρευρισκομένων….

Share it