Search

Καλή παρουσία και πέμπτη θέση για την Κ12 του ΠΑΟΚ του Παναγιώτη Θεοδοσιάδη στο Marc Overmars Cup!

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της ομάδας Κ12 του ΠΑΟΚ στο ιδιαίτερα σημαντικό διεθνές τουρνουά  Marc Overmars που διεξήχθη στην πόλη Epe της Ολλανδίας. Με την ομάδα του ΠΑΟΚ του ξανθιώτη ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Θεοδοσιάδη να καταλαμβάνει την 5η θέση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον νεαρό πρώην ποδοσφαιριστή των Ελπίδων Ξάνθης να έχει καλή παρουσία, κατάφερε να περάσει στην Β’ φάση οπού βγήκε τρίτη στον όμιλο με την Φέγενορτ(0-0) που αναδείχτηκε Κυπελλούχος και την Φίτεσε(ήττα 2-3) που βγήκε τρίτη στην διοργάνωση να τον στέλνουν στο παιχνίδι με την οικοδέσποινα Epe για την μάχη της 5ης θέσης με τους νεαρούς “ασπρόμαυρους” να κερδίζουν με 1-0 την οικοδέσποινα και να ολοκληρώνουν το τουρνουά στην 5η θέση.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Βαρέλα Γκουστάβο, Αγγελίδης Σπυρίδων, Αλειφερόπουλος Στέφανος, Αλμύρας Χρήστος, Καραπατσιάς Βασίλειος, Φωτιάδης Εφραίμ, Καμπούρης Γεώργιος, Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος, Κωττάς Δημήτριος, Γανόπουλος Γεώργιος, Μαυρής Νικόλαος, Κοσίδης Χρήστος, Γκούμας Κωνσταντίννος, Παπαευαγγέλου Δημήτριος, Θεοδοσιάδης Παναγιώτης, Παναγιωτίδης Αθανάσιος, Παπαδόπουλος Αγγελος, Ιγνατίου Κωνσταντίνος.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Θεόφιλος Χατζηστάθης, Αντώνης Κρινίτσας, Μπαλαμπάνης Ανδρέας και ο ψυχολόγος Βερτουδάκης Βασίλης.

Share it