Search

Τάσος Βλασακίδης: «Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει»

Ο προπονητής που είναι πίσω από την επιτυχημένη φετινή χρονιά του ΑΟ Νέας Βύσσας, Τάσος Βλασακίδης, μίλησε στο SportsAddict, κάνοντας έναν απολογισμό της σεζόν.

Ο κ. Βλασακίδης τόνισε ότι φέτος έγινε μία ομαδική δουλειά και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει όλους. Επίσης, είπε πως τον δικό του ρόλο έπαιξε και ο κόσμος που γέμιζε σε κάθε ματς το γήπεδο, ενώ σημείωσε ότι μετά την κουβέντα που θα κάνει με τη διοίκηση θα αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει ή όχι στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι μας είπε…

«Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με κάτι καινούριο για όλους μας στην ομάδα, αλλά και στην περιοχή γενικότερα.

Μια ομάδα γυναικών στην Α2 , σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και από πλευράς ανταγωνισμού, αλλά και λόγω της ιδιαίτερης δομής του για εμάς (8 ταξίδια στη Θεσσαλονίκη). Έγινε μια πολύ καλή ομαδική δουλειά, ο καθένας στον τομέα που ανέλαβε και νομίζω πως το αποτέλεσμα μας δικαιώνει και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Μετά την πολύ καλή πορεία της ομάδας μέχρι τα Χριστούγεννα, ακολούθησε ένα μεγάλο κενό αγωνιστικά (5 εβδομάδες) και με πολύ κακές καιρικές συνθήκες, το οποίο μας οδήγησε σε μερικές κακές εμφανίσεις, που τελικά μας έφτασαν με το τέλος του πρωταθλήματος στην 6η θέση και την παραμονή στην κατηγορία, που ήταν και ο αρχικός στόχος.

Για μένα ήταν μια γεμάτη συγκινήσεις χρονιά, με πολλές ωραίες στιγμές και κάποιες όχι τόσο ευχάριστες. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια για τη συνεργασία και την υπομονή τους, τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια που μου παρείχαν και ήταν πάντα κοντά μου και ιδιαίτερα τον κόσμο που μας αγκάλιασε από την αρχή, γέμιζε το γήπεδο σε κάθε αγώνα και στάθηκε δίπλα μας όλη τη σεζόν ηθικά αλλά και εμπράκτως!

Για την επόμενη σεζόν εύχομαι να συνεχίσει η ομάδα με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό και αν μετά τον απολογισμό που θα κάνουμε (με τη διοίκηση), υπάρχει διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία μας, τότε θα συζητήσουμε για τη νέα χρονιά». 

 

Share it