Search

«Χτύπησε» ξανά ο Γιαννόπουλος! Με γκολ του στο φινάλε η πρόκριση της ΑΕΔ κόντρα στο Κόσμιο!

Ακόμα ένα σημαντικό γκολ πέτυχε ο αρχηγός της ΑΕ Διδυμοτείχου Χρήστος Γιαννόπουλος καθώς σκόραρε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΠΑΟ Κοσμίου, δίνοντας στην ομάδα του την πρόκριση στην επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ΑΕΔ και Κόσμιο όδευαν ολοταχώς προς την παράταση, αλλά όλα άλλαξαν στο τελυταίο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Γιαννόπουλος νίκησε τον Δεληγιάννη και κάνοντας το 1-0.

Το ματς είχε ελάχιστες καλές στιγμές και φαινόταν ότι όποιος έβαζε το γκολ θα έφευγε νικητής. Αυτό το πέτυχε η ΑΕΔ που η αλήθεια είναι ότι το κυνήγησε περισσότερο στο β’ μέρος.

Με αυτή τη νίκη το Διδυμότειχο προκρίθηκε στην 3η αγωνιστική της Α’ φάσης του θεσμού που ουσιαστικά είναι τελικός Θράκης & Ανατ. Μακεδονίας όπου θα αντιμετωπίσει την κυπελλούχο Σερρών Ελπίδα Σκουτάρεως εκτός έδρας, την Τετάρτη 19 Απριλίου.

Συνθέσεις:

ΑΕ Διδυμοτείχου (Γιάννης Αναστασιάδης): Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης, Κοτζά, Άχπα, Πετρόπουλος Σ., Αγγελακάκης, Μαμρικισβίλι (71′ Γκαβανόζης), Γωνιάδης, Γιαννόπουλος, Πετρόπουλος Κ.

ΠΑΟ Κοσμίου (Γιώργος Δίγκας): Δεληγιάννης, Βοριατζίδης, Γιαπρακτσής, Αραμπάς (69′ Παπαδημητρίου), Μητρούσης, Ξενάκης, Αραμπατζής, Κιπιρτόγλου, Ερκάν, Στοΐνοβιτς, Μουρατίδης.

Διαιτητής: Ψωμόπουλος – Βοηθοί: Βερνέζης, Δεδονάκης

Share it