Search

Photos: 40 κλικ απο την απονομή του πρωταθλήματος στον Απόλλων Διομηδείας που επιστρέφει

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης γιόρτασε ο Απόλλων Διομηδείας, που με φιλικό παιχνίδι της πρώτης ομάδας με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου αποχαιρέτησε την φετινή ποδοσφαιρική σαιζόν.

Στο φιλικό που αγωνίστηκε και ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, που μάλιστα σκόραρε κιόλας για τους Παλαίμαχους, οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα με το 7-7 να αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες. Άλλωστε σκοπός αυτού του φιλικού ήταν η φιέστα που θα επακολουθούσε καθώς αμέσως μετά την λήξη πραγματοποιήθηκε η απονομή στους πρωταθλητές.

Την απονομή απο πλευράς ΕΠΣ Ξάνθης πραγματοποίησαν ο Αντιπρόεδρος Χρύσανθος Ζουρνατζίδης και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας, ενώ σχετική απονομή με ανθοδέσμες πραγματοποίησαν οι παίκτες του Απόλλωνα προς τον Πρόεδρο Γιώργο Σπυριδόπουλο και τον Γραμματέα της ομάδας Γιάννη Παπατζή με το σχετικό σημείωμα να αναφέρει χαρακτηριστικά “Χάρη στη δική σας τρέλα είμαστε σήμερα εδώ και πανηγυρίζουμε. Σας ευχαριστούμε”

Ο Απόλλων που μετά την περίοδο 2004-2005 και έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο στην Δ’ Εθνική, είχε εξαφανιστεί λόγω της συγχώνευσης και της δημιουργίας της Δόξας Ξάνθης, επέστρεψε το 2015-2016 ξανά στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ένωσης, και μπορεί την πρώτη χρονιά να μην κατάφερε να πάρει την άνοδο το κατάφερε φέτος με τον Γιάννη Λεωντίδη στον πάγκο και με εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό δείχνοντας την προδιάθεση που υπάρχει στον σύλλογο ο ιστορικός Απόλλων σιγά σιγά να επανέλθει στις κορυφαίες κατηγορίες του ποδοσφαίρου της Ξάνθης και να γίνει ξανά πρωταγωνιστής.

Δείτε παρακάτω στιγμές απο την απονομή των μεταλλίων και της κούπας του πρωταθλητή της Γ’ κατηγορίας στους ποδοσφαιριστές του Απόλλων Διομηδείας.

Share it