Search

Τσέλιος και Χαραλαμπίδης δηλώνουν πανέτοιμοι να ηγηθούν των προσπαθειών του Εφηβικού του Εθνικού Αλεξ/πολης και τονίζουν: “Όπως βοηθούσαν εμάς οι παλιοί, τώρα βοηθάμε εμείς τους μικρότερους!”

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ξεκινά σήμερα την προσπάθεια του να δώσει το “παρών” στο Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων. Πρώτο παιχνίδι αυτό με την Καρδίτσα ενώ ακολουθεί αυτό με τον Πήγασο που κατά πολλούς θα κρίνει και την πρώτη θέση του ομίλου. Ο Εθνικός φιλοδοξεί να βρεθεί για δεύτερη φορά σερί στο Final 4 και εκεί να κάνει το κάτι παραπάνω συγκριτικά με την περσινή 4η θέση.

Της προσπάθειας αυτής του Εθνικού θα ηγηθούν οι “παλιοί” Παρασκευάς Τσέλιος και Σωκράτης Χαραλαμπίδης. Με παραστάσεις και εμπειρίες απ’ τη Volley League, οι δύο τους δηλώνουν έτοιμοι στο SportsAddict να ανταποκριθούν στον ρόλο των ηγετών και αυτών που στα δύσκολα πρέπει να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα. Μαζί τους και οι μικρότεροι Δημήτρης Μούχλιας και Δημήτρης Μύρος που πήραν φέτος λεπτά συμμετοχής στη Volley League, ενώ το ταλέντο δεν λείπει σε κανένα απ’ τα άλλα παιδιά που θα παλέψουν για να οδηγήσουν ψηλά τον Εθνικό.

Παρασκευάς Τσέλιος:Έχουμε προετοιμαστεί για αυτά τα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε κάνει προπονήσεις αυτή την περίοδο ώστε να βρεθούμε εμείς οι μεγαλύτεροι με τα παιδιά. Έχουμε αρκετά καλή ομάδα και θα κυνηγήσουμε όχι μόνο το Final 4 αλλά και κάποιο μετάλλιο“.

Για τον πρωταγωνιστικό και καθοδηγητικό του ρόλο, εντός και εκτός παρκέ, ο κεντρικός της ομάδας, που φέτος έκανε τρομερή χρονιά με τους άνδρες στη Volley League όντας βασικός,  επισήμανε: “Φέτος επειδή είμαι απ’ τα μεγαλύτερα παιδιά του εφηβικού τμήματος, μαζί με τον Σωκράτη, έχουμε έναν καθοριστικό ρόλο. Οφείλουμε να βοηθήσουμε τους μικρότερους με τις εμπειρίες μας, όπως βοηθούσαν εμάς παλαιότερα, ο Κουμεντάκης, οι Δαλακούρες, ο Κοντοστάθης, ο Κασαμπαλής και ο Καβαρατζής. Υπάρχει ένα πολύ όμορφο δέσιμο στον Εθνικό μεταξύ μεγαλύτερων και μικρότερων, δέσιμο που κρατάει χρόνια, με τους μεγαλύτερους να παραδίδουν τη σκυτάλη στους μικρότερους, οι οποίοι με τη σειρά τους θα κάνουν κάτι ανάλογο στο μέλλον“.

Σωκράτης Χαραλαμπίδης:Οι στόχοι της ομάδας μας φέτος  ίδιοι με πέρυσι, δηλαδή η πρόκριση μας στο Final 4 και από κει και πέρα προσωπικά επιθυμώ μια καλύτερη πορεία από πέρσι που βγήκαμε τέταρτοι“.

Μαζί με τον Παρασκευά ο Σωκράτης θα επωμιστεί τον ρόλο του ηγέτη στην προσπάθεια αυτή του Εθνικού, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στον ρόλο. “Ο ρόλος ο δικός μου όπως και του Τσέλιου είναι πρωταγωνιστικός σε αυτό το επίπεδο, καθώς αγωνιζόμαστε στην αντρική ομάδα και διαθέτουμε μεγαλύτερη εμπειρία απ’ όλους τους παίκτες των ομάδων που βρίσκονται στον όμιλο μας. Με την σωστή καθοδήγηση απ’ τους προπονητές μας οι οποίοι είναι εξαιρετικοί, πιστεύουμε σε μια καλή θέση“.

Share it