Search

Τρελαμένοι με τον κόσμο και την Αλεξανδρούπολη οι Θεσσαλονικείς του Εθνικού – «Ποιος δεν θα θελε να παίξει στον Εθνικό»;

Προέρχονται από μία ιδιαίτερα όμορφη πόλη και για πολλούς την ομορφότερη της χώρας. Ο Γιάννης Χαριτωνίδης, ο Νίκος Παλέντζας και ο Κάσσανδρος Στίγγας με καταγωγή απ’ την Θεσσαλονίκη δεν έχουν μόνο αυτό το κοινό σημείο μεταξύ τους. Από την αγωνιστική χρονιά που μόλις τελείωσε, τους ένωσε και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Και οι τρεις αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φέτος με τα χρώματα της ομάδας του Έβρου και δέθηκαν πάρα πολύ με τον κόσμο, με την πόλη αλλά και με τους συμπαίκτες τους. Όλοι τους δεν έκρυψαν την μελαγχολία τους που τελείωσε το όμορφο -όπως το χαρακτήρισαν- φετινό ταξίδι με τον Εθνικό που τους άφησε μόνο όμορφες εμπειρίες.

Μάλιστα, δεν έκρυψαν στις αποκλειστικές δηλώσεις τους στο SportsAddict.gr την επιθυμία τους να συνεργαστούν πάλι με τον Εθνικό και τον Σάκη Μουστακίδη.

Γιάννης Χαριτωνίδης: “Ο Εθνικός έχει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι στην Α1 και να μπορεί να πρωταγωνιστεί. Αν σταθεροποιήσει τα οικονομικά προβλήματα που δεν αποτελούν φυσικά αρνητικό προνόμιο της ομάδας καθώς δυστυχώς αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα σχεδόν όλες οι ομάδες της κατηγορίας, θα μπορέσει αν έχει έναν ακόμη πιο πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς η πόλη ζει και αναπνέει για το βόλεϊ. Σας ευχαριστώ όλους για την άψογη συνεργασία μέσα στη σεζόν.”

Κάσσανδρος Στίγγας: “Χάρηκα που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας και εύχομαι να ξανασυνεργαστούμε κάποια στιγμή. Αυτό που έζησαν φέτος, παρόλο που έχω πάει σε πολλές ομάδες, ήταν κάτι το διαφορετικό. Ήταν η καλύτερή μου χρονιά ως παίκτης. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να παραμείνω και του χρόνου. Ποιος παίκτης Έλληνας ή ξένος, δεν θα ήθελε να παίζει σε αυτό το γήπεδο;

Νίκος Παλέντζας:Ήταν η αγαπημένη, η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου η φετινή! Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου, αυτό το βιβλίο που λέγεται Μουστακίδης, που πέρα από καλός προπονητής είναι και παιδαγωγός. Θα υπάρξουν συζητήσεις και θα δούμε αν θα μείνω”.

Share it