Search

Μαχητική εμφάνιση για τις Βασίλισσες στα Γιάννενα και ήττα απο την Προοδευτική

Την ήττα με 3-1 γνώρισαν στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς οι Βασίλισσες της Θράκης, που δεν κατάφεραν παρά την καλή παρουσία που είχαν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα απο τα Γιάννενα γνωρίζοντας μοιραία την ήττα απο την Προοδευτική Περάματος.

Τα κορίτσια της γηπεδούχου ομάδας αιφνιδίασαν τις Βασίλισσες και μόλις στο 5′ άνοιξαν το σκορ με την Ράπτη, ενώ στο 20′ η Γρίβα με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Προοδευτικής. Η αντίδραση της ξανθιώτικης ομάδας ήρθε στο 22′ με την Στέλλα Μαυρομάτη να μειώνει σε 2-1, ενώ στο 33′ οι Βασίλισσες άγγιξαν την ισοφάριση όμως η κίπερ της Προοδευτικής απέκρουσε δύσκολα την εκτέλεση φάουλ της Σέβης Μετοικίδου.

Στο δεύτερο μέρος και ενώ η ομάδα της Ξάνθης προσπαθούσε να βρει τον τρόπο να ισοφαρίσει, στο 75′ η Παπαδημητρίου με κεφαλιά μετά απο εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, που διατηρεί την ομάδα των Ιωαννίνων στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωστούλας με βοηθούς τους Μάνο και Δραγατάκη της ΕΠΣ Ηπείρου.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ(Αν. Αλεξούδης): Παρσόνογλου, Πόρναλη(76′ Σολτάνι), Ναλμπάντη, Κατσαρού, Αρβανιτίδου(40′ Παρδή), Λισγάρα, Μετοικίδου, Βλάχου, Μαυρομάτη, Παπαδοπούλου, Ευθυμιάδου(88′ Ιμάμ Εφέντη)

Share it