Search

Ασταμάτητοι οι Έφηβοι της Ξάνθης που πέρασαν απο την Βέροια και είναι με το…ενάμισι πόδι στο final-4!

Μια νίκη μακριά απο την εξασφάλιση της πρόκριση τους στο final -4 είναι οι Έφηβοι της Ξάνθης, που πετυχαίνοντας την 16η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-1 μέσα στην Βέροια έφτασαν τους 52 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΣ απο τον ΠΑΟΚ με το ίδιο σκορ ανέβασαν την διαφορά τους στο +12 έξι παιχνίδια πριν απο το τέλος της κανονικής περιόδου, μένοντας παράλληλα ένα βαθμό κάτω απο την πρώτη θέση που είναι ο ΠΑΟΚ με 53.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή δεν έδωσαν δικαιώματα στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Διαβατού μπαίνοντας απο την αρχή πολύ δυνατά και με τέρματα των Κωνσταντίνου Δουλγέρη και Οκάν Σουλεϊμάν πήραν προβάδισμα ασφαλείας απο το πρώτο κιόλας μέρος Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σπυριδωνίδης έκανε το 0-3 με το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 89′ και να διαμορφώσουν το τελικό 1-3 υπέρ της ξανθιώτικης ομάδας.

Αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική νίκη για την ομάδα Κ17 της Ξάνθης, και στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ηρακλή στα Πηγάδια θα έρθει και η μαθηματική εξασφάλιση της παρουσίας της Ξάνθης σε final -4 για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

 

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Μπεδρελής): Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος(35′ Κιολείδης), Τενεκές(65′ Ποδάρας), Θεοφυλάκης(80′ Ισμέτ), Μελιόπουλος, Θυμιάνης, Γκατζόγιας(60′ Σπυριδωνίδης), Σουλεϊμάν(75′ Τηλαβερίδης), Δουλγέρης, Ιωάννου.

 

Share it