Search

“Τετράστεροι” οι Παίδες της Ξάνθης κόντρα στην Βέροια

Νέα μεγάλη νίκη για τους Παίδες  Ξάνθης που μετά το σπουδαίο διπλό στην Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να υπερκεράσουν το εμπόδιο της Βέροιας με την ομάδα της Θράκης να κερδίζει 4-2 και μάλιστα με ανατροπή.

Τα τέρματα για την ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη πέτυχαν οι στο 31 και στο 58′ με κεφαλιές ο Λευτέρης Τσιεγγελίδης, στο 40′ με ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ του Γιώργου Μανίσογλου και στο 75′ ο Κωνσταντίνος Ζιπίδης. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 17′ και μείωσαν στο 65′ σε 3-2.

Με αυτή τη νίκη οι Παίδες της Ξάνθης έφτασαν μια στροφή πριν το τέλος τους 29 βαθμούς, και την τελευταία αγωνιστική που θα γίνει μετά το Πάσχα θα αντιμετωπίσουν στην Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης,

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά και Σωκράτη Αγγελακόπουλο της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Μολώνης, Σαρή(75′ Ηλιάδης), Τσιεγγελίδης, Νιαζίφογλου, Μανίσογλου, Δημητριάδης(79′ Αλή), Καράμπελας(66′ Κουράκ), Μουστάκης(50′ Ζιπίδης), Κοτόπουλος, Τσιτσεκίδης(74′ Κουρού).

Share it