Search

Πρωταθλητής στη Γερμανία ο Κώστας Δαλακούρας! Το σήκωσε με την Μιτλντόιντσλαντ που πανηγύρισε την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα! (+photos)

Ο Αλεξανδρουπολίτης ακραίος Κώστας Δαλακούρας, που φέτος “άνοιξε τα φτερά” του έπειτα από πολλά χρόνια στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αναδείχθηκε πρωταθλητής στο βόρειο όμιλο της Μπουντεσλίγκα 2 με την Μιτλντότσλαντ και έτσι πανηγύρισε μαζί με το πρωτάθλημα και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας!

Ο Κώστας Δαλακούρας επιβεβαίωσε πως οι Θρακιώτες και οι Έλληνες μπορούν και κάνουν σπουδαία πράγματα στο εξωτερικό, ενώ φρόντισε επίσης να επιβεβαιώσει το υψηλό επίπεδο αθλητών που εξάγει η Θράκη και ειδικότερα ο Έβρος. Αθλητές που όχι μόνο αγωνίζονται σε προηγμένα πρωταθλήματα -ακόμη και αν πρόκειται για την δεύτερη κατηγορία Γερμανίας- αλλά διαπρέπουν και πρωταγωνιστούν!

Ο Εβρίτης βολεϊμπολίστες ήταν ένας απ’ τους κύριους λόγους που η ομάδα του πανηγύρισε την άνοδο, συμβάλλοντας πολύ στην φετινή εξαιρετική χρονιά για τους “Πειρατές” (όπως είναι το παρατσούκλι της ομάδας του).

Η Μιτλντόιστλαντ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 3-1 σετ στην έδτα της, της Σούτορφ (25-15, 22-25, 25-23, 25-17).

Share it