Search

Ζωντανά με εικόνα και ήχο η βράβευση του Χρήστου Πανόπουλου απ’ την Περιφέρεια ΑΜ-Θ!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη, βραβεύεται αυτήν την ώρα απ’ την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, Κώστα Ζαγναφέρη, σε μία ιδιαίτερα όμορφη εκδήλωση, που λαμβάνει χώρα στην αίθουσα ομιλιών του ξενοδοχείου Elisso στην Ξάνθη.

Στον χώρο βρίσκεται ο δημοσιογράφος μας, Νεκτάριος Αμποβιανίδης, που θα μας μεταφέρει αναλυτικό ρεπορτάζ και παραλειπόμενα απ’ την εκδήλωση.

19:40 Η αίθουσα είναι ήδη κατάμεστη από κόσμο. Οι Ξανθιώτες και οι Θρακιώτες δίνουν το “παρών” στην εκδήλωση τιμώντας τον Χρήστο Πανόπουλο, για την προσφορά του στην ομάδα της Ξάνθης.

19:47 Την εκδήλωση παρουσιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος , Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος κατάγεται απ’ την Ξάνθη!

19:50 Η εκδήλωση ξεκινάει μετά από μικρή καθυστέρηση 20 λεπτών, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης.

19:58 Ο λόγος δίνεται απ’ τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, στον Κώστα Ζαγναφέρη, με πρωτοβουλία του οποίου πραγματοποιείται η συγκεκριμένη εκδήλωση. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης “ο Χρήστος Πανόπουλος δεν ήταν καλή λύση, ήταν η τέλεια λύση για την ομάδα της Ξάνθης!”

20:03 Ο κ. Ζαγναφέρης αποκάλυψε πως ο Χρήστος Πανόπουλος συνέβαλε καταλυτικά ώστε να καταστεί εφικτή η πραγματοποίηση του τουρνουά μπάκσετ στο Φίλιππος Αμοιρίδης το καλοκαίρι του 2015. Αναφερόταν στο διεθνές φιλικό τουρνουά, όπου συμμετείχε η Εθνική Ελλάδος Ανδρών και άλλες τρεις ευρωπαϊκές χώρες. Η αποστολή της Εθνικής φιλοξενήθηκε δωρεάν στο Σαλέ και έτσι ελαφρύνθηκε ο προϋπολογισμός του τουρνουά.

Παρών στην εκδήλωση ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Χρήστος Μέτιος, σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο  και το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και σημαντικές μορφές του παρελθόντος της ομάδας της Ξάνθης!

20:17 Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Χρήστος Μέτιος, κλήθηκε να πάρει τον λόγο και έκανε λόγο στη μεγάλη προσφορά του Χρήστου Πανόπουλου στην ομάδα της Ξάνθης, την οποία διατηρεί για δεκαετίες στην Α’ Εθνική, ενώ εξήρε και την πρωτοβουλία του Ατιπεριφερειάρχη, Κώστα Ζαγναφέρη.

20:22 Στο βήμα ανεβαίνει ο απόστρατος Θρακιώτης  αξιωματικός του Πεζικού του Στρατού Ξηράς, Φράγκος Φραγκούλης.

20:35 Στο βήμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμων.

20:50 Σύνδεση με τη Γερμανία μέσω skype και με τον ξανθιώτη γιατρό της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου Γιώργο Γκοδόλια.

21:03 Στο βήμα ο δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.

21:10 Ο κ. Πανόπουλος παραλαμβάνει την αναμνηστική πλακέτα για την βράβευση του.

21:12 Παρατεταμένο χειροκρότημα από όλη την αίθουσα για τον ιδιοκτήτη του ΑΟ Ξάνθης.

21:18 Εμφανώς συγκινημένος βουρκώνει ο κ. Πανόπουλος.

21:21 «Πρέπει στη Θράκη να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα αντιπροσωπεύει όλη την περιοχή. Μία ομάδα που θα ενώνει Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη και θα έχει πολλούς χιλιάδες φιλάθλους», τόνισε ο κ. Πανόπουλος.

21:25 Ολοκληρώνει την ομιλία του ο κ. Πανόπουλος.

21:27 Η εκδήλωση έλαβε τέλος. Καλό βράδυ σε όλους…

 

Παρακάτω ζωντανά με εικόνα και ήχο, όσα συμβαίνουν στο ξενοδοχείο Elisso…

http://

Share it