Search

Χαμζά Γιουνές: “Δεν μας επηρεάζουν τα προβλήματα, να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται την ομάδα”!

Ο αρχισκόρερ της Ξάνθης Χαμζά Γιουνές μίλησε στην κάμερα του Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου για τις φετινές του επιδόσεις και το συμβάν στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα είπε μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού:

Για το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ της Ξάνθης στην πρώτη του σαιζόν στην Super League: «Είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου και την ομάδα μου, ελπίζω να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό».

Για την μάχη των πλέι – οφ:
«Οι τρεις πόντοι μας δίνουν το κίνητρο για να συνεχίσουμε για τα πλέι – οφ. Θα είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για την ιστορία της ομάδας να τα καταφέρουμε».

Για το επεισόδιο με τον ΠΑΣ:
«Αυτά γίνονται ακόμα και στις μεγάλες ομάδες, ήθελα να παίξω κι άλλο για να βοηθήσω την ομάδα γιατί το 1-0 δεν ήταν σίγουρο σκορ. Δεν είναι πρόβλημα για μας, είναι πράγματα που γίνονται καθημερινά, το πιο σημαντικό είναι να το ξεχάσουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Είμαστε καλό γκρουπ και αυτά τα μικρά προβλήματα δεν μας επηρεάζουν.

Για την μάχη των σκόρερ με τον Μπεργκ:
«Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και να σκοράρω στις ευκαιρίες μου, ώστε να βοηθάω την ομάδα. Αν ένας συμπαίκτης μου είναι δίπλα μου σε καλύτερη θέση για γκολ θα του δώσω τη μπάλα, δεν είναι μόνο να σκοράρεις. Το γκολ είναι καλό για τον επιθετικό, αλλά επικεντρώνομαι στην ομάδα πριν τον εαυτό μου.

Για το μέλλον του:
«Δεν έχω κάποιο σχόλιο, θέλω να επικεντρωθώ στα τελευταία παιχνίδια ώστε η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και όταν θα τελειώσει η σεζόν θα σκεφτώ το μέλλον μου».

Share it