Search

“Πόλεμος” μεταξύ Καλαμαριάς και Δράμας μετά το απαγορευτικό του Απόλλων! Τρομερές δηλώσεις Μπύρου

Την άρνηση από την πλευρά του Απόλλωνα Καλαμαριάς να δώσει εισιτήρια για το κυριακάτικο ντέρμπι στους δραμινούς φίλαθλους, πέρα από τις 15 υποχρεωτικές προσκλήσεις, εισέπραξαν οι εκπρόσωποι της Δόξας στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφάλειας που πραγματοποιήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Κάτι που όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί έχει προκαλέσει την οργή της πλευράς της Δόξας, καθώς στον πρώτο γύρο είχαν δοθεί κανονικά εισιτήρια στους φίλους του Απόλλωνα. Ο Απόλλων ήταν αρνητικός για την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών, ενώ ένα επιπλέον στοιχείο  στην δικαιολογία τους ήταν είναι πως την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη διεξάγονται τόσο το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα όσο και ο αγώνας του Αρη με την Καλλιθέα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από εκεί και πέρα, κλειστή θα παραμείνει η Θύρα 5 και μέρος της Θύρας 4 ενώ από πλευράς Δόξας θα παραβρεθούν 15 άτομα με προσκλήσεις και θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 6. Για το παιχνίδι της Κυριακής, η διοίκηση των «κοκκινόμαυρων» αποφάσισε την έκδοση 2000 εισιτηρίων, ενώ ίσως αυτός ο αριθμός αυξηθεί λίγο, μετά από απαίτηση πολλών φίλων του Απόλλωνα.

Θεωρείται δεδομένη η αντίδραση του δραμινού συλλόγου ο οποίος μετά απο αυτή την εξέλιξη είναι αποφασισμένος να αντιδράσει και να προσπαθήσει να αναζητήσει με κάθε τρόπο μια λύση στο πρόβλημα που μπαίνει στην μετακίνηση των φιλάθλων του. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν  γνωστά σαν μια πρώτη κίνηση θα σταλούν επιστολές προς το Υπουργείο προστασίας του πολίτη, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΕΠΟ σαν διοργανώτρια αρχή, με σκοπό να τους καλέσουν να λάβουν θέση στο θέμα.

Μετά απο αυτή την εξέλιξη ο “χορηγός” της Δόξας Δράμας μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα και την απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών της ομάδας του. Δηλώσεις που για άλλους είναι προκλητικές και για άλλους πορωτικές για τους Δραμινούς και τους παίκτες της ομάδας του, όπως και να τις κρίνει κανείς το σίγουρο είναι πως δεν περνάν απαρατηρήτες.

Φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπύρος μιλώντας στο metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» αναφερόμενος στο παιχνίδι του Απόλλωνα με τη Δόξα Δράμας, υποστήριξε ότι είναι αποκλειστική ευθύνη του Απόλλωνα η απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών της ομάδας του στο γήπεδο του Απόλλωνα, καθώς έξω από το γήπεδο του Απόλλωνα θα βρεθούν περισσότεροι από 2000 φίλαθλοι της Δόξας

Επιπλέον, τόνισε ότι το μάτι των παικτών του θα γυαλίζει, θα παρουσιαστούν λιοντάρια για να πάρουν το τρίποντο και να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μπροστά στους φιλάθλους του Απόλλωνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της Δόξας στην Καλαμαριά: «Δε μας τα λέτε πολύ καλά. Είναι απόφαση της Καλαμαριάς αυτό. Η Αστυνομική διεύθυνση δεν μπορεί να απαγορεύσει την μετακίνηση οπαδών. Δεν είναι αλήθεια ότι δεν επιτρέπει η αστυνομία. Δείχνει πόσο τίμια ομάδα είναι η Καλαμαριά και πόσο αντάξια φαίνεται απέναντι μας. Εμείς τους δώσαμε εισιτήρια και εμάς δεν μας δίνουν ούτε ένα εισιτήριο. Γιατί είναι πολύ τίμιοι, πολύ παικταράδες και καλή ομάδα. Μια καλή ομάδα δε φοβάται τους φιλάθλους, έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες της. Φοβάται τους οπαδούς της Δόξας. Είναι θέμα του Απόλλωνα Καλαμαριάς και μόνο. Εμείς δεν φοβόμαστε την ήττα και αποδεχόμαστε και την ήττα και τα πάντα. Είμαστε πολύ πιο εντάξει».

Για την κόντρα ανάμεσα σε Απόλλωνα και Δόξα: «Τι κόντρα έχω εγώ με τον Απόλλωνα; Εγώ θέλω να ανέβει κατηγορία μια ιστορική ομάδα. Το ίδιο κάνει και ο Απόλλωνας. Ποια είναι η κόντρα; Θα το δούμε την Κυριακή ποιες είναι οι ομαδάρες».

Για το εάν θα επιδιώξουν τη νίκη: «Εμείς για αυτό θα πάμε. Θα αφήσουμε το κορμί μας εκεί μέσα. Θα γυαλίζει το μάτι μας. Θα είμαστε λιοντάρια. Μας ντοπάρουν περισσότερο. Βάζουν δύο αυτογκολ έτσι. Θέλω να έχετε το κουράγιο να με πάρετε τηλέφωνο τη Δευτέρα. Θα πάω χωρίς φιλάθλους, θα πάω μόνο μου με 18 ποδοσφαιριστές μόνο. Αυτοί φοβούνται, θα πάω μέσα στο σπίτι τους και θα τους δείξω ότι δεν φοβάμαι ότι είμαι μάγκας και αρχηγός«.

Πρόσθεσε: «Πολύ καλά είναι αυτά που λέτε. Εμείς τώρα γίναμε καλή ομάδα. Σημασία έχει ποιος θα κερδίσει. Επειδή κάποιοι θα κλάψουν εκεί μπροστά. Δε θέλω να τους προκαλέσω. Μου αρέσει να κοιμούνται αλλά βγαίνει μέσα από την καρδιά μου αυτός ο ενθουσιασμός. Όταν σε αδικούν, σε κάνουν να πορώνεσαι. Εμείς τους δεχθήκαμε, τους φιλοξενήσαμε και μύτη δεν ξύθηκε και τώρα γίνεται μια αδικία. Το βλέπετε δίκαιο;

Έξω από το γήπεδο θα υπάρχουν 2000 ανεξέλεγκτοι φίλαθλοι της Δόξας. Πότε είναι πιο επικίνδυνοι μέσα στο γήπεδο ή έξω από αυτό; Την ευθύνη θα τη φέρει η Καλαμαριά για ότι συμβεί εκτός γηπέδου. Το ελάχιστο θα είναι 2000 φίλαθλοι. Σας το υπογράφω. Όταν προκαλούνται τόσο πεισμώνουν και πάνε περισσότεροι. Έγινε και το ίδιο με τον Λαγκαδά.

Δεν κλαιγόμαστε. Θέλετε με 10 θέλετε με 30 θέλετε με 100. Θα είναι μαγκιά να πάρουμε το πρωτάθλημα μπροστά στους φιλάθλους σας, είναι μεγάλη η πρόκληση. Περιμένετε μέχρι την Κυριακή.

Να προσέχετε αυτά που λέτε».

Share it