Search

Δια πυρός και γκολ…οφσάιντ η πρόκριση της Ελπίς Σκουτάρεως επί του Άρη Αβάτου!

Μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε δύο εξαιρετικές ομάδες πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ στην Ξάνθη, με τον Κυπελλούχο Ξάνθης Άρη Αβάτου να υποδέχεται για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών την Κυπελλούχο Σερρών Ελπίς Σκουτάρεως.

Μπροστά σε περίπου 400 φιλάθλους, κοντά στους 100 Σερράιους,  και υπό βροχή το παιχνίδι ξεκίνησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την μεγάλη πρόκληση που είχαν μπροστά τους οι παίκτες του Αβάτου απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει ποιοτικούς παίκτες με εμπειρία στην Super League όπως οι Τάντις και Γκόγκας.

Το ματς δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της Ξάνθης που μόλις στο 11′ βρέθηκε πίσω στο σκορ απο ένα όμως αντικανονικό τέρμα, καθώς ο Μπόζιταρ Τάντιτς έφυγε απο έστω και οριακά θέση οφ σάιντ και με ένα φανταστικό βολέ νίκη για τον Αμουτζάκη για το 0-1. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου  μέρους, με τον Αμουτζάκη να κρατά το Αβάτο στο παιχνίδι όταν στο 32′ νίκη απο θέση τετ-α-τετ τον Στεφανίδη κρατώντας το ρευστό προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης ξεκίνησε πολύ δυνατά πίεσε ψηλά πήρε την κατοχή, και άγγιξε την ισοφάριση στο 62′ με τον Χαριτίδη να εκτελεί εξαιρετικά το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του κοντά στην περιοχή της Ελπίδας με τον Νικολούδη να δείχνει φανταστικά αντανακλαστικά και να διώχνει σε κόρνερ. Λίγο αργότερα η ομάδα του Αβάτου ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Πασχαλάκη φάση που έφερε ένταση και εκνευρισμό με κάποιος θερμοκέφαλους στην εξέδρα να πιάνονται στα  χέρια, ευτυχώς η άμεση παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και των αστυνομικών που ήταν στο γήπεδο έσβησαν γρήγορα την φωτιά, που είχε όμως σαν αποτέλεσμα μικρή διακοπή στο ματς καθώς η ένταση είχε μεταφερθεί και εντός γηπέδου.

Με αυτά και εκείνα το ματς έχασε τον ρυθμό του η ομάδα των Σερρών “πάγωσε” τον ρυθμό και λίγο έλειψε στο 75′ να κάνει δύο τα τέρματα της όταν ο Γκόγκας έπιασε την κεφαλιά όμως ο Αμουτζάκης κατάφερε με εντυπωσιακό άλμα να διώξει σε κόρνερ. Η ομάδα του Αβάτου στο φινάλε έπαιξε στο μισό γήπεδο τους Σερραίους, πίεσε χωρίς όμως να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στα γεμίσματα της μέσα στην περιοχή.

Η ομάδα της Ελπίδας Σκουτάρεως προκρίθηκε απευθείας στον τελικό του ομίλου, οπού θα υποδεχτεί μετά το Πάσχα το νικητή του ζευγαριού ΑΕ Διδυμοτείχου – ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σάββας Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Θεόδωρο Θάνο και Χαράλαμπο Στρατούδη.

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζ του αγώνα

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουτακίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Σουκρήογλου(46΄ Πασχαλάκης), Δόντσος, Δεσύλλας, Γκέκας, Χαριτίδης(86΄ λ.τ Βασιλειάδης Γ), Ευθυμιάδης(70΄ Βασιλειάδης Ι.)

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Νικολούδης, Κωφοκώτσιος, Πασχαλούδης, Δίγκας, Κουτζαβασίλης, Μουσικάκης, Ουζούνογλου(80΄ Κεχαγιάς), Γεωργιάδης, Στεφανίδης(67΄ Ζαχαριάς), Τάντιτς(87΄ Παπαδόπουλος Σ), Γκόγκας

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Share it