Search

Νίκη του Εβρίτη Ουζουνίδη επί του Κομοτηναίου Μάνταλου στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός του Εβρίτη προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησε 3-2 της ΑΕΚ του Κομοτηναίου ποδοσφαιριστή Πέτρου Μάνταλου, σε ένα συναρπαστικό ματς στο ΟΑΚΑ.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο – καλύτερος στο πρώτο ο Παναθηναϊκός και καλύτερη στο δεύτερο η ΑΕΚ – και παρουσίασαν ένα καλό θέαμα στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» του κ. Ουζουνίδη έκαναν ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος (από το οποίο η «Ένωση» ήταν απούσα) και προηγήθηκαν χάρη σε γκολ του Κλωναρίδη μετά από προσπάθεια του Μπεργκ στο 24′. Ο Σουηδός ήταν αυτός που έκανε το 0-2 στο 27, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια.

Το β΄μέρος ήταν εντελώς διαφορετικό, με τον Παναθηναϊκό να επαναπαύεται και τους «κιτρινόμαυρους» να παίρνουν τα ηνία του ματς. Τα δύο τέρματα του «δικεφάλου» σημείωσαν οι δύο αλλαγές του Χιμένεθ. Ο Χριστοδουλόπουλος με πέναλτι στο 62′ και ο Πέκχαρτ με ωραία προβολή μετά από εξαιρετική ανάπτυξη της ΑΕΚ στο 77′. Τη νίκη στο «τριφύλλι» έδωσε ο Μπεργκ στο 90′, με τον Σκανδιναβό φορ να φτάνει τα 20 γκολ στο πρωτάθλημα, στην πιο παραγωγική του χρονιά στον Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες (63’ Μπακασέτας), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (46’ Πέκχαρτ), Πατίτο (46’ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Αραούχο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Βιγιαφάνιες (85’ Μπουμάλ), Εμποκού (68’ Λουντ), Κλωναρίδης (68′ Λέτο), Μπεργκ

Share it