Search

Μεγάλη εμφάνιση για τις Βασίλισσες που κόλλησαν στο μηδέν με τον Βόλο 2004!(+photos)

Μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις της χρονιάς πραγματοποίησαν κόντρα στην εξαιρετική ομάδα  του Βόλου, και δεύτερη της βαθμολογίας, οι Βασίλισσες της Θράκης που παρά τις φάσεις που δημιούργησαν έμειναν στο 0-0 με την ομάδα της Μαγνησίας.

Τα κορίτσια της ξανθιώτικης ομάδας μπήκαν πολύ δυνατά στο πρωινό ματς που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, με τις  παίκτριες του Ανέστη Αλεξούδη να είναι ιδιαίτερα επιθετικές και να απειλούν με προσπάθειες των Μετοικίδου και Κατσαρού με την βολίδα μάλιστα της δεύτερης να σταματά εκπληκτικά η Χατζηλαζάρου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενες όπως ήταν αναμενόμενο ανέβασαν την απόδοση τους προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία της Παρσόνογλου χωρίς όμως την μεγάλη φάση, εν αντιθέσει με τις ξανθιώτισσες που μετά το 67′ όταν και ισορρόπησαν πλήρως το ματς ήταν οι απόλυτες κυρίαρχες στο γήπεδο χάνοντας τρομερές ευκαιρίες. Αρχικά με τον οβίδα της εορτάζουσας Ευαγγελίας Κατσαρού που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του Βόλου, αλλά και στις δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες της Λισγάρα που σταμάτησαν αμφότερες πάνω στο “τείχος” της εξαιρετικής κίπερ των Βολιωτών.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης απο τον Παπάζογλου βρήκε τις Βασίλισσες να καταχειροκροτούνται απο τους φίλους της ομάδας, όπως θερμή ήταν η αποχώρηση απο το γήπεδο και γα τα κορίτσια του Βόλου κυρίως απο τις μικρές της Ακαδημίας του συλλόγου. Άλλωστε πριν την έναρξη του αγώνα τα τμήματα Υποδομής των Βασίλισσας και Βόλου έδωσαν φιλικό παιχνίδι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπάζογλου με βοηθούς τους Κουκούμη και Γεροντίδη της ΕΠΣ Καβάλας.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ: Παρσόνογλου, Πόρναλη(58′ Χασιώτη), Ναλμπάντη, Ευθυμιάδου, Κατσαρού, Παπαδοπούλου, Μπουντρί(7′  Σολτάνι, 90′ Παπατζέλου), Λισγάρα, Μετοικίδου, Βλάχου, Μαυρομάτη

ΒΟΛΟΣ 2004: Χατζηλαζάρου, Γεωργιάδη, Σταματοπούλου, Αβντόλι, Οικονόμου, Χαρίση(74′ Τσελίκα), Καλαμπούκα(58′ Συρμού), Δημητριάδη, Ανδρέου, Βατσίκα, Ποτλιού

Share it