Search

Κατηγορηματική διάψευση του Πετράκη για τα σενάρια περι Ξάνθης: «Δεν έγινε επαφή με την Ξάνθη»

Μοιρασιά είχαμε το Σάββατο (1/4) στα Ιωάννινα, εκεί όπου ο ΠΑΣ έσωσε στο φινάλε τον βαθμό ισοφαρίζοντας σε 1-1 την Ξάνθη. Η αντίδραση που έβγαλε και η διάθεση για να μην ηττηθεί ήταν αυτό στο οποίο στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Κρητικός τεχνικός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τις διάφορες φήμες που τον συνέδεαν με τους Θρακιώτες και εκείνος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία επαφή με την ομάδα της Ξάνθης διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσους τα έγραψαν.

Αναλυτικά:

«Μια πολύ σπουδαία προσπάθεια από τους παίκτες μας απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα που δεν είναι τυχαία ψηλά. Ανταμείφθηκε εν μέρει η προσπάθεια, έπρεπε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα όμως.

Η Ξάνθη ξεκίνησε καλύτερα το ματς, προσπάθησε να κάνει προϋποθέσεις, εμείς ήμασταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Μετά το 0-1 που έγινε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η εικόνα, η νοοτροπία και ο τρόπος που παίξαμε, έφεραν το ισόπαλο αποτέλεσμα, αλλά υπήρχαν προϋποθέσεις και για κάτι περισσότερο. Ακολουθεί σύντομα το ματς με την Βέροια, το μυαλό μας είναι από τώρα εκεί».

Σε ερώτηση για το αν έγιναν επαφές του με την Ξάνθη για να αναλάβει τεχνικός της τη νέα σεζόν: «Είμαι προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα και έχω μάθει να υπηρετώ μέχρι εκεί που σταματάει η συμφωνία με μία ομάδα. Δεν έγινε καμία κουβέντα. Είναι αυθαίρετο αυτό που γράφτηκε και δεν ξέρω από πού δόθηκε αυτή η έκταση. Είμαι 3 χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα, θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στο στόχο μας, που είναι να τελειώσουμε τη σεζόν με αξιοπρέπεια και συνέπεια. Όταν θα τελειώσει ο κύκλος θα τα πούμε αυτά. Είναι αυτονόητο ότι δεν έγινε επαφή με την Ξάνθη».

Για το αν έκλεισαν στόματα αμφισβητιών για τη θέληση του ΠΑΣ στο σημερινό παιχνίδι: «Δεν με αφορούν όσο λέγονται, δεν μας αγγίζουν ως ομάδα και δεν χρειάζεται να αποδεικνύουμε κάθε φορά ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Είμαστε αυτοί που είμαστε και όχι ελέφαντες».

Για τη διαιτησία: «Δεν κάνω σχόλια για τη διαιτησία, είναι δουλειά άλλων, πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για αποφάσεις του επόπτη. Δεν ήμουν στην ευθεία για να δω τι απόφαση πήρε, αλλά και να ήμουν, πάλι δεν θα μίλαγα».

Για το αν θα επιστρέψει ο Μαμπουλού: «Θα το δείτε όταν θα έρθει, μην πούμε κάτι που μπορεί να μην ισχύει».

Για το αν θα πάρουν ευκαιρίες νέα παιδιά: «Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, θέλουμε να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά και να δείξουμε ότι αξίζουν την ευκαιρία. Είτε είμαστε σε τροχιά πεντάδας είτε όχι, εγώ δίνω ευκαιρίες σε όλους».

 

Share it