Search

Αγκάλιασε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Μουντεσλίγκα ο Κώστας Δαλακούρας!

Είναι απ’ τα παιδιά που διαπρέπουν στο εξωτερικό και διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό μας. Ο Θρακιώτης Κώστας Δαλακούρας, άφησε το περασμένο καλοκαίρι τα πάτρια εδάφη για να κυνηγήσει το όνειρό του, και όπως απέδειξε η έκβαση των πραγμάτων, όχι απλά το κυνήγησε αλλά θα κατακτήσει και το πρώτο του τρόπαιο στην παρθενική του χρονιά στο εξωτερικό.

Η ομάδα του η Μιτλντόιτσλαντ, απέδρασε το Σάββατο με το διπλό απ’ την έδρα της Αλίγκσε με 2-3 σετ και εδραίωσε ακόμα πιο εμφατικά την θέση της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του βόρειου ομίλου της Μπουντεσλίγκα 2 και πλέον μόνο αν αυτοκτονήσουν ο Εβρίτης ακραίος και η παρέα του, θα χάσουν την άνοδο στην Μουντεσλίγκα.

Με δύο αγωνιστικές να απομένουν οι “Πειρατές” (όπως είναι το προσωνύμιο της ομάδας του Κ. Δαλακούρα)  θέλουν μόλις μία νίκη ακόμα για να βρεθούν και μαθηματικά στην ανώτατη γερμανική λίγκα. Αυτό αναμένεται να γίνει την επόμενη βδομάδα, στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τη Μιτλντόιτσλαντ να υποδέχεται στην έδρα της τη Σούτορφ που βρίσκεται στην 9η θέση.

Στις 08/04 ο Κώστας Δαλακούρας κατά πάσα πιθανότατα θα είναι και επίσημα πρωταθλητής για πρώτη φορά σε επίπεδο ανδρών, έχοντας συμβάλει σε μεγάλο βαθμό και αυτός στην κατάκτηση του τροπαίου για την ομάδα του.

Μόλις ολοκληρωθεί και μαθηματικά αυτό που πλέον μοιάζει νομοτελειακό, ο Κ. Δαλακούρας θα έχει σίγουρα μια προσφορά ανανέωσης καθώς αποτελεί ένα απ’ τα δυνατά χαρτιά της ομάδας του, ενώ οι φετινές εμφανίσεις του στη Γερμανία, έχουν αναγκάσει αρκετές Ευρωπαϊκές ομάδες να “γλυκοκοιτάζουν” την περίπτωσή του!

Share it