Search

Photos: Ένωσαν τις δυνάμεις τους για την μικρή Μαρία Πυροσβέστες, Παλαίμαχοι Ασπίδας, Βιστωνίδας και Ζυγού

Με απόλυτη επιτυχία έπεσε η αυλαία του σπουδαίου φιλανθρωπικού αγώνα που διοργάνωσαν τα μέλη του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Πυροσβεστών Ξάνθης που σε συνεργασία με τους Βετεράνους ποδοσφαιριστές των Ασπίδα Ξάνθης, Βιστωνίδας και Ηρακλή Ζυγού αγωνίστηκαν στο μίνι τουρνουά που διοργάνωσαν  στο γήπεδο της Ασπίδας, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της 14χρονής Μαρίας Π. που αντιμετωπίζει εκ γενετής σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Το πιο σημαντικό νέο της ημέρας πέρα απο το γεγονός πως ο κόσμος είχε την δυνατότητα να δει παλιές μεγάλες μορφές του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου, αλλά και να δει πολύ ωραίο θέαμα, ήταν το γεγονός πως έφυγαν και τα 5,000 εισιτήρια που είχαν εκδοθεί με τις ομάδες και τον κόσμο της Ξάνθης για ακόμη μια φορά να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και να βοηθά μια μικρή ψυχούλα που πραγματικά το έχει ανάγκη.

Πέρα απο τα αγωνιστικά ο Τάσος Κωνσταντινίδης πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Πυροσβεστών Ξάνθης και εκ των εμπνευστών του τουρνουά, μετά το πέρας των πρώτων αγώνων, πραγματοποίησαν ειδικές βραβεύσεις στις τρεις ομάδες Παλαιμάχων που αποδέχτηκαν την πρόσκληση και πέρα απο το αγωνιστικό βοήθησαν πολύ και στο θέμα των εισιτηρίων, αλλά και στους εθελοντές Πυροσβέστες,  Ιατρικό σύλλογο, Ερυθρό Σταυρό, στις Ακαδημίες των ΠΑΕ Ξάνθης, Ασπίδα Ξάνθης, Ηρακλή Ζυγού και Βιστωνίδας που συνόδευσαν τις ομάδες στο γήπεδο και δημιούργησαν και ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Πάντως απο τις πιο όμορφες στιγμές του τουρνουά ήταν κατά την είσοδο των τεσσάρων ομάδων και των διαιτητών που βοήθησαν στην διεξαγωγή του τουρνουά, η είσοδος εντός αγωνιστικού χώρου συνοδευόμενη απο τον πατέρα της και τον Τάσο Κωνσταντινίδη της 14χρονής Μαρίας που χειροκροτήθηκε ζεστά απο τις ομάδες αλλά και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο της Ασπίδας.

Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι Δημήτρης Σαββόγλου, Άγγελος Κοτινούδης, Ιρφάν Οτουζμπίρ, Χρήστος Τζεβελεκίδης και Πέτρος Βαχαβιώλος.

Στα αγωνιστικά την “άτυπη” κούπα κατέκτησε η Ασπίδα Ξάνθης που κέρδισε με 1-0 την ομάδα της Πυροσβεστικής στον ημιτελικό και με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και επί της Βιστωνίδας. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Ηρακλής Ζυγού που ηττήθηκε στα πέναλτι απο την Βιστωνίδα στον ημιτελικό αλλά με γκολ στο φινάλε κέρδισε την διοργανώτρια ομάδα.

Για την ομάδα της Πυροσβεστικής αγωνίστηκαν οι: Μάτζαρης, Κωνσταντινίδης, Καλογουλίδης,Καραξάνης, Θεοδωρίδης, Χατζημιχάλης, Αραμπατζής Π., Μιχαηλιδης, Βουργαζόπουλος, Αραμπατζής Δ., Ανδρέογλου, Θεολόγου, Κουτσογιάννης Θ., Κοτζαμάνης, Ζουρνατζίδης, Τσιρχόγλου, Κουτσογιάννης Α., Δημητριάδης, Χατζησαββίδης.

Για την ομάδα του Ηρακλή Ζυγού αγωνίστηκαν οι: Ακτενίζογλου Κλ., Μουρατίδης, Νταβουτζίδης, Καραγεωργίου, Τερζανίδης Δ., Σιδηρόπουλος, Λυμπεράκης, Μιχαηλίδης, Χαραλαμπίδης Θ., Γλέας Ακ., Καλπάκης, Γαλέντζος, Ακτινίζογλου Μ., Τσετίν, Χαραλαμπίδης Αλ., Κοργιάνογλου, Χαλκίδης Μ.

Για την ομάδα της Βιστωνίδας αγωνίστηκαν οι: Γκορόγιας, Ευθυμίου, Καλφόπουλος, Κανδυλίδης, Καραπάνος, Καφετζόπουλος, Κεκιβάκης, Κοντογιάννης, Μελισσόπουλος, Μπακιρτζής, Παραστατίδης, Σταυρίδης, Τσαγγαλίδης, Τσεπνόγλου, Τσιοναράς, Τσιφλίκογλου, Φυλακτάκης, Χαϊτίδης.

Για την Ασπίδα Ξάνθης αγωνίστηκαν οι: Αθανασίου, Σισαμπέρης, Λαμπρινάκης, Κουτρουλός, Κουμουλίδης, Χατζησωτηρίου, Πιστικός, Κοτζακελίνης, Δαγκλής, Ζυγρίδης, Κουτσογιάννης, Μαμαλίγκατζης, Σουρουτζίδης, Γλέας Σπ., Σερνισλίδης, Παπαδόπουλος, Αβραμίδης, Μουχτάρης.

 

Share it