Search

Ξανά με ΠΑΟΚ Έφηβοι και Παίδες της Ξάνθης, εκτός με ΠΑΣ οι Νέοι! Οι διαιτητές και το πρόγραμμα

Πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα και για τα τρία τμήματα των Ακαδημιών της Ξάνθης που μετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα των πρωταθλημάτων της Super League, με εκ νέου διπλή μονομαχία για Έφηβους και Παίδες Ξάνθης και ΠΑΟΚ αλλά και εκτός έδρας παιχνίδι για τους Νέους της Ξάνθης στα Γιάννενα.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 1 Απριλίου, στις 11:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων, η Κ-20 της Ξάνθης θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Μπόσιας με βοηθούς τους Γούκο και  Ντόντη της ΕΠΣ Ηπείρου.

Για την 22η αγωνιστική του Εφηβικού πρωταθλήματος, η ομάδα Κ-17 της Ξάνθης μετά το μεγάλο διπλό στην Θεσσαλονίκη(θυμηθείτε ΕΔΩ), θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 14:00 στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ στη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων μέσα σε λίγες μέρες. Διαιτητής του αγώνα θα είναι Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Γιώργο Δρακίδη της ΕΠΣ Ξάνθης. Με την διαφορά των δύο πρωτοπόρων να είναι στους 4 βαθμούς.

Για την 18η αγωνιστική του Παιδικού πρωταθλήματος, η Κ-15 της Ξάνθης θα φιλοξενηθεί, ξανά, στο αθλητικό κέντρο Λωλας την Κυριακή στις 14:00 από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αναστάσιος Ασβεστόπουλος με βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλο και Παπαδόπουλο της ΕΠΣ Κιλκίς.

Share it