Search

Νικητής στην ζωή, νικητής και στους αγώνες ο Γιώργος Καμαράκης! Με δύο μετάλλια επιστρέφει απο το Πανελλήνιο(+photos)

Κάτι παραπάνω απο εξαιρετικό ήταν το ντεμπούτο του ξανθιώτη πρώην διαιτητή Γιώργου Καμαράκη σε επίσημους αγώνες για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αιμοκαθαρούμενων και μεταμοσχευμένων αθλητών συμπαγών οργάνων (νεφρών, καρδιάς, πνευμόνων, ήπατος, παγκρέατος) ή ρευστού οργάνου (μυελού των οστών).

Ο Γιώργος, ου είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, κατάφερε στην πρώτη του παρουσία στους αγώνες να κατακτήσει δύο μετάλλια στα δύο αγωνίσματα που έτρεξε κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. και το ασημένιο στα 200μ. Μάλιστα αξίζει να τονίσουμε πως στα 100μ. ο Γιώργος Καμαράκης έφτασε πολύ κοντά στο όριο για το Παγκόσμιο χάνοντας το για μόλις 2 δευτερόλεπτα.

Να σημειώσουμε πως πι αγώνες διεξάγονται για 29η φορά, και έχουν ως πρωταρχικό στόχο την διάδοση της δωρεάς οργάνων καθώς και την ανάπτυξη του ευγενούς πνεύματος αλληλεγγύης και συναγωνισμού μεταξύ των αιμοκαθρούμενων και μεταμοσχευμένων αθλητών. Αθλητές απο όλη την Ελλάδα θα αγωνιστούν στον στίβο, ποδηλασία, κολύμβηση, πιγκ-πογκ και μπόουλιγκ ,προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι αγωνιζόμενοι αθλητές θα προσπαθήσουν επιπλέον να πιάσουν τα όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα  που θα γίνει απο 25-6 έως 2-7- 2017 στη Μάλαγα της Ισπανίας ( μεταμοσχευμένοι αθλητές).

Ο Γιώργος Καμαράκης όχι μόνο απόλαυσε τους αγώνες, οπού είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή Απόστολο Χαριτωνίδη,τον βλέπεται στην δεύτερη φωτογραφία κάτω, αλλά και να κατακτήσει δύο μετάλλια αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ξανθιώτη πρωταθλητή της ζωής, μας τόνισε πως θέλει να αφιερώσει αυτά τα δύο μετάλλια στην οικογένεια του και στον γιατρό του.

Share it