Search

Οι 5 εικόνες που σημάδεψαν τον 40ο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου

Είναι κάποιες στιγμές που μένουν χαραγμένες στη μνήμη σου. Κάποιες εικόνες που όσα χρόνια και αν περάσουν τις θυμάσαι για πάντα.

Μπορεί για κάποιους να είναι άλλες οι στιγμές εκείνες που σημάδεψαν τον φετινό τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα στην Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου και την ΑΕ Διδυμοτείχου, μπορεί κάποιοι να μην συμφωνήσουν με την παρακάτω επιλογή, αλλά για μένα οι 5 εικόνες που ακολουθούν είναι αυτές που θα μείνουν στην ιστορία…

1. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε.

Όσο περίεργο και αν φαίνεται σε κάποιους, την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των δύο ομάδων στον τελικό δεν την βλέπουμε και πολύ συχνά. Καπνογόνα, συνθήματα, τραγούδια και μία γεμάτη εξέδρα έκαναν τη στιγμή αυτή μοναδική.

2. Το «όλε» της ΑΕΔ.

Αποθέωση. Οι παίκτες γίνονται ένα με τους φιλάθλους τους. Με την λήξη του αγώνα το πρώτο που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Διδυμοτείχου ήταν να τρέξουν στους οπαδούς τους. Το καθιερωμένο «όλε» και στιγμές σαν και αυτή θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη τους.

3. Η καλύτερη παρηγοριά.

Από τη μία οι πανηγυρισμοί και από την άλλη η στενοχώρια. Αλλά και η παρηγοριά. Η καλύτερη παρηγοριά στην καλύτερη αγκαλιά του κόσμου. Αυτή του παιδιού σου που δεν την αλλάζεις ούτε με 100 τρόπαια. Στην παρακάτω φωτογραφία ο πορτιέρο της Ένωσης Άνθειας/Αρίστεινου Σάκης Μπαμπλής με τον γιο του.

4. Έγραψε ιστορία.

Ο αρχηγός της ΑΕΔ Χρήστος Γιαννόπουλος παίρνει το τρόπαιο από τα χέρια του προέδρου της ΕΠΣ Έβρου κ. Καραβασίλη και γράφει ιστορία. Γίνεται ο πρώτος αρχηγός της ομάδας του Διδ/χου που σηκώνει το τρόπαιο του Κυπέλλου για την ομάδα του μετά από 37 ολόκληρα χρόνια. Χαρά και συγκίνηση.

5. Το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων.

Ο αρχηγός της Ένωσης Άνθειας/Αρίστεινου σηκώνει το δικό του τρόπαιο, αυτό του φιναλίστ. Τα συναισθήματα όμως δεν είναι ίδια. Εδώ υπάρχει στενοχώρια, υπάρχει πίκρα, αλλά καταβάθως υπάρχει και ικανοποίηση για τον αγώνα που έδωσε, για το ήθος που έδειξε και το οποίο αναγνώρισαν ακόμα και οι φίλαθλοι της ΑΕΔ χαρίζοντας του ένα δυνατό χειροκρότημα.

Ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές που μας χαρίσατε…

Δείτε ξανά εδώ ολόκληρο τον τελικό!

Δείτε εδώ το 1ο μέρος του φωτορεπορτάζ του SportsAddict!

Δείτε εδώ το 2ο μέρος του φωτορεπορτάζ του SportsAddict!

Θυμηθείτε τι δήλωσε μετά τον τελικό στην κάμερα του SportsAddict ο Χρήστος Γιαννόπουλος!

Θυμηθείτε εδώ το «χρυσό» γκολ του Γωνιάδη!

Share it