Search

Κυπελλούχος ΕΠΣ Κέρκυρας με την Α.Ε. Λευκίμμης και μια ανάσα απ’ το νταμπλ ο Ανδρέας Θεοδωράκης!

Στην ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Κέρκυρας διαπρέπει τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Αλεξανδρουπολίτης Ανδρέας Θεοδωράκης, ο οποίος αποτελεί ένα απ’ τα βασικά γρανάζια της καλοκουρδισμένης μηχανής της Α.Ε. Λευκίμμης (το SportsAddict γνωστοποίησε τη μεταγραφή του Θρακιώτη Ανδρέα στο κοινό της ΑΜ-Θ) που  καταγράφει μια καταπληκτική σεζόν και είναι λίγο μακρυά απ’ το να γίνει ονειρική.

Ο Θεοδωράκης κατέκτησε το περασμένο Σάββατο με την ομάδα του το κύπελλο ΕΠΣ Κέρκυρας, επικρατώντας στον τελικό του Αχιλλέα Νυμφών με 1-0. Ο ίδιος είχε  καλή παρουσία αγωνιζόμενος σε όλο το 90λεπτο βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να φτάσει στο τρόπαιο.

Η ΑΕ Λευκίμμης όμως, είναι κοντά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τρεις στροφές πριν το φινάλε, φιγουράρει στην κορυφή, ενώ μετά την σημερινή αγωνιστική, άνοιξε την διαφορά της απ’ τον δεύτερο Κρόνο στους τρεις βαθμούς. Ιδού και η πανηγυρική σέλφι που ανέβασε ο Σερραίος Δημήτρης Μπονέρης, που πέρσι αγωνιζόταν σε ομάδα της ΑΜ-Θ στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

[the_ad id=”37571″] [the_ad id=”14845″]

 

Share it