Search

Εντυπωσιακή παρουσία και τρία μετάλλια για Δημοκρίτειο και Ολυμπιακή Φλόγα σε διεθνές τουρνουά στην Βουλγαρία!

Επιτυχιών συνέχεια για την Θρακιώτικη πάλη, με δύο νεαρές αθλήτριες του Δημοκρίτειου Κομοτηνής και ένας της Ολυμπιακής Φλόγας Ξάνθης να διαπρέπουν και να επιστρέφουν με μετάλλια απο το 9ο Διεθνές Τουρνουά ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων, Dinko Petrov, διοργάνωση που φιλοξενήθηκε από 24 έως και 25 Μαρτίου 2017 στην Stara Zagora της Βουλγαρίας.

Πιο συγκεκριμένα για την ομάδα του Δημοκρίτειου η Αθηνά Γιαγτζόγλου συνέχισε τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις και κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 50 κιλά ελευθέρας κορασίδων, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και η Μαρία Ντονατσίδου που κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 60 κιλά ελευθέρας κορασίδων. Ικανοποιώντας απόλυτα τον προπονητή του συλλόγου Θεόδωρο Καρυπίδη.

Μετάλλιο είχαμε και για τον Βλαδίμηρο Γεωργιάδη της Ολυμπιακής Φλόγας Ξάνθης που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο ως τρίτος στα 47 κιλά ελληνορωμαϊκής εφήβων, αφήνοντας ικανοποιημένο τον προπονητή του συλλόγου Θεόδωρο Ηλιάδη.

Συνολικά η Ελληνική αποστολή κατέκτησε 6 μετάλλια, πιο συγκεκριμένα οι Έλληνες αθλητές και Ελληνίδες αθλήτριες που διακρίθηκαν ήταν οι:

  • 76 κιλά ελευθέρα παίδων – ΑΛΕΒΙΖΟΣ Σταύρος του Π.Σ.Φ. Καλλιθέας “Άτλας” 1ος,
  • 50 κιλά ελευθέρα κορασίδων – ΓΙΑΓΤΖΟΓΛΟΥ Αθηνά του Α.Σ. Κομοτηνής “Δημοκρίτειο” ,
  • 60 κιλά ελευθέρα κορασίδων – ΝΤΟΝΑΤΣΙΔΟΥ Μαρία του Α.Σ. Κομοτηνής “Δημοκρίτειο” ,
  • 73 κιλά ελευθέρα εφήβων – ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ Στυλιανός του Π.Σ. Ευκαρπίας 3ος,
  • 69 κιλά ελληνορωμαϊκής παίδων – ΝΙΚΗΤΑΣ Γαβριήλ του Γ.Α.Σ. Κατερίνης “Αρχέλαος” 2ος,
  • 47 κιλά ελληνορωμαϊκής εφήβων – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Βλαδίμηρος της Ολυμπιακής Φλόγας Ξάνθης 3ος.

Ο αθλητής του Άτλα Καλλιθέας Σταύρος Αλεβίζος ανακηρύχθηκε από τους διοργανωτές ως ο καλύτερος ξένος αθλητής της διοργάνωσης στην ελευθέρα πάλη.

Share it