Search

Φιλική ήττα για την Εθνική Ελπίδων στην Πολωνία, βασικός ο Πέτρος Ορφανίδης!

Την ήττα γνώρισε η Εθνική Ελπίδων από την αντίστοιχη της Πολωνίας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Πολωνία.

Το γκολ για την Εθνική πέτυχε ο Κουλούρης στο 90ολεπτό με πέναλτι ενώ για τους Πολωνούς σκόραραν οι Ανγκιέλσι (18’, πέναλτι) και Γκάρμπατσικ (80’). Ο ξανθιώτης μεσοεπιθετικός του ΑΟΞ, Πέτρος Ορφανίδης ξεκίνησε βασικός στο ματς έχοντας καλή παρουσία, ενώ έγινε αλλαγή στο 66′ για να μπει στο ματς ο Βασιλούδης.

Τώρα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στρέφει την προσοχή του στα προκριματικά του Euro 2019, που ξεκινάνε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη θα βρει στον δρόμο της την Τσεχία, την Κροατία, την Μολδαβία, την Λευκορωσία και το Σαν Μαρίνο.

Πολωνία: Βέγκλαρτζ- Ντανκόφσκι, Στολάρσκι (46’ Μακόφσκι), Μπόσνιεβιτς, Βίτεσκα (46’ Γκάρμπατσικ), Ράσακ (46’ Μπάρτος), Μίχαλακ (63’ Βντόνιακ), Πιοτρόφσκι (82’ Γιάγκελο), Ανγκιέλσκι (57’ Ζάβαντα), Τομάσιεβιτς (57’ Γιανίτσκι, 90’ Ντράγκοφσκι), Μπάρτσακ.

Ελλάδα: Θεοδωράκης (46′ Κότσαρης)- Σάλιακας, Τσιμίκας (46’ Χατζηγιοβάννης), Πασαλίδης (78’ Πάτας), Ευαγγέλου (46’ Βαφέας), Καραχάλιος, Ορφανίδης (66’ Βασιλούδης), Κουλούρης, Λάμπρου, Αγγελόπουλος (46’ Γαλανόπουλος), Δεληγιαννίδης.

Share it