Search

Αναβαθμίστηκε και μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες υψηλού επιπέδου το Κολυμβητήριο Ορεστιάδας

Διαβάστε περισσότερα στο δελτίο Τύπου του Νηρέα Ορεστιάδας που ακολουθεί:

«Η τοποθέτηση σύγχρονου συστήματος ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και ηλεκτρονικού πίνακα, αποτελούν ένα έργο που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του Δημοτικού Κολυμβητήριου Ορεστιάδας . Ως αποτέλεσμα αυτού, το κολυμβητήριο της πόλης μας , θα μπορεί να φιλοξενήσει , επίσημους αγώνες υψηλού επιπέδου κολύμβησης και υδατοσφαίρισης, της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Γεγονός που το κατατάσσει σε ένα από τα πιο εξοπλισμένα κολυμβητήρια 25άρας πισίνας και 8 διαδρομών σε πανελλήνιο επίπεδο .

Στην αναβάθμιση του εξοπλισμού του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ορεστιάδας, προστέθηκε , επίσης η παραλαβή ειδικού ανελκυστήρα για πισίνα. Με το μηχάνημα αυτό, δίνεται η δυνατότητα πλέον σε άτομα με κινητικά προβλήματα Α.Μ.Ε.Α, να έχουν πρόσβαση στην μικρή και μεγάλη πισίνα, προκειμένου να ασκηθούν και να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες. Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και εξοπλισμού του Κολυμβητηρίου δημιουργεί κίνητρο και ευθύνη για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών άσκησης και εκμάθησης στα τμήματα του ΝΗΡΕΑ. Ο σύλλογος μας, με το εξειδικευμένο προσωπικό του σε θέματα υδροκινησιοθεραπείας και άσκησης ατόμων με χρόνιες μυοσκελετικές και νευρολογικές παθήσεις, αναλαμβάνει την εκμάθηση κολύμβησης και άσκησης σε Α.Μ.Ε.Α δίνοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους του συμπολίτες μας.

Το Δ.Σ του ΝΗΡΕΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει για το αμέριστο ενδιαφέρον και την πολύτιμη υποστηριξη το Δήμαρχο Ορεστιάδος κ. Μαυρίδη Βασίλειο, τον Αντιδήμαρχο κ. Περιστεράκη Ιωαννη και τον Πρόεδρο του ΚΚΠΑΑΔΟ κ. Μπαρμπούδη Αλέξανδρο.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ !!!»

Share it