Search

Μοιρασιά στον Πετεινό για Άρη και ΑΕ Ξάνθης!

Απο τα πλέον χαρακτηριστικά παιχνίδια που αρμόζει η έκφραση μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ήταν αυτό που διεξήχθη στον Πετεινό μεταξύ του τοπικού Άρη και της ΑΕ Ξάνθης, με τις δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία με 1-1.

Το παιχνίδι παρότι φτωχό σε τέρματα ήταν αρκετά καλό σε γενικές γραμμές με πολλές και καλές στιγμές εκατέρωθεν, με τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων να κάνουν καίριες επεμβάσεις.  Ελαφρώς καλύτερη ομάδα του Πετεινού στο πρώτο μέρος δημιούργησε αρκετές στιγμές στην εστία του Κίρτζαλη που ήταν σταθερός στις επεμβάσεις, ενώ και οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές μπροστά απο την εστία του Μέτσιου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ΑΕΞ αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και μετά απο ομαδική προσπάθεια η μπάλα έφτασε στον Γκιουλνέζ Μουαρέμογλου που με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέτσιου για το 0-1. Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους και στο 61′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Μπουρλόγλου ο Λάμπρος Παναγιώτου πήρε την κεφαλιά κάνοντας το 1-1. Μετά το 1-1 το παιχνίδι ήταν ροντέο με την μπάλα πάνω-κάτω και την μια καλή στιγμή να διαδέχεται την άλλη. Κορυφαία στιγμή για τους γηπεδούχους η πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Καρύδη που δεν μπόρεσε απο κοντά να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ και η ΑΕΞ έχασε μοναδική ευκαιρία με το σουτ του Οσμάνογλου να αποκρούσει ενστικτωδώς ο Μέτσιος.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης απο τον Σάββα Κωνσταντινίδη βρήκε τις δύο ομάδες να μένουν με την γλυκόπικρη γεύση της ισοπαλίας. Βοηθοί του Κωνσταντινίδη ήταν οι Δημήτρης Κηλικιώτης και Γιώργος Γκώγος.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Μέτσιος, Ρέβης, Τηλαβερίδης, Δημητριάδης, Κασάπογλου, Παναγιώτου, Καρύδης(70′ Αχμέτ Σουκρή), Ελευθεριάδης(55′ Θώμογλου), Μπουρλόγλου, Πουτακίδης, Καντηλάφτη(79′ Νεανίδης)

ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ(Φ. Φεράτογλου): Κίρτζαλη, Οτουζμπίρ, Μολλά Ισείν, Μαλκότς, Αχμετσίκ, Μουσά, Μουαμέρογλου, Ιζέτογλου(85′ Μουμίν Ντόους), Ρετζέπογλου, Μουσταφάογλου(76′ Μεμέτογλου Ερόλ), Οσμάνογλου(88′ Κίρατζη)

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά την Τρίτη 28 Μαρτίου στις 21:15

Share it