Search

Οι “Θρακιώτες” της ΑΕ Καραϊσκάκη νίκησαν Χασομέρη και Καλαμαριά και πέρασαν στον τελικό του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής!

Πέντε γκολ και δύο ανατροπές σημειώθηκαν στο παιχνίδι που διεξήχθη στο ΔΑΚ Γρεβενών, με την ομάδα της Άρτας να είναι αυτή η μεγάλη νικήτρια κόντρα στον Απόλλων Καλαμαριάς με 3-2 και να περνά στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Η ΑΕ Καραϊσκάκη με τους πρώην ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού Κουσίδη και Μπεκατώρο αλλά και των Μπάμπη Ζυγκερίδη με παρουσία σε Πανθρακικό και Έβρο Σουφλίου, κατάφεραν να κερδίσουν τους “πόντιους” του πρώην συμπαίκτη τους στον Πανθρακικό Δημήτρη Χασομέρη που υπέστησαν την δεύτερη ήττα στην σαιζόν μετά απο αυτή απο τον Ορφέα για το πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε η ΑΕ Καραϊσκάκης στο 31′ με τον Ζυγκερίδη, ο Απόλλων ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα με αυτογκόλ του Αβραμίδη, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Οι «ροσονέρι» μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο, έχασαν μια μοναδική ευκαιρία στο 51′ με τον Κυβελίδη και στο 67′ με τέρμα του Συμελίδη μετά απο ασίστ του Χασομέρη έκαναν το 2-1. Οι Αρτινοί ισοφάρισαν στο 72′ με τον Γυφτοκώστα και πήραν τη νίκη στις καθυστερήσεις με κοντινό πλασέ του Μαζιώτη μετά απο σέντρα του Μπεκατώρου.

Απόλλων Καλαμαριάς (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Κυβελίδης, Χατζηδημητρίου (61’ Συμελίδης), Πετρούσης, Καπίας, Φάμπιο, Λιόνης, Χασομέρης, Καλαϊτζίδης (80’ Βεργώνης), Δαλιανόπουλος (83’ Γεωργιάδης), Καλογέρης

ΑΕ Καραϊσκάκης (Νίκος Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κουσίδης (66’ Κόλλινς), Χασιάς, Νταντίδης, Γυφτοκώστας (70’ Μαζιώτης), Ζυγκερίδης, Βελέτης.

Photo Credit: vatolakkiotis.blogspot.gr

Share it