Search

Πρωτιά για τον 11χρονο Μπέρτο και σημαντικές διακρίσεις για άλλους 4 του ΕΟΣ Ξάνθης στο Βόλο!

Τα πιτσιρίκια αναρριχητές του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης μεγάλωσαν και μαζί μεγαλώνουν και οι ικανότητές τους και οι επιτυχίες τους. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του 11χρονου Βασίλη Μπέρτου.

Στους 25ους Αγώνες Δυσκολίας Αγωνιστικής Αναρρίχησης “Αθ. Λευκαδίτη”, που διεξήχθησαν στο Βόλο ο Βασίλης Μπέρτος κατέλαβε την πρώτη θέση στην Προαγωνιστική Παίδων μεταξύ των 23 καλύτερων Ελλήνων αθλητών της κατηγορίας του. Πολύ καλές και οι θέσεις των υπολοίπων αθλητών του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης Μάνθου Βαλσαμίδη, Δανάης Βαλσαμίδη, Ζωής Παλτατσίδου και Ιάσωνα Βαλσαμίδη.

Όλοι κατέλαβαν θέσεις μέσα στην πρώτη 7άδα της κατηγορίας τους και τώρα έχουν μπροστά τους, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Αλμυρό Μαγνησίας, το Σαββατοκύριακο, 8-9/4/2017 και στο οποίο έχουν προκριθεί όλοι.

Ο Ε.Ο.Σ. Ξάνθης συγχαίρει και καμαρώνει τον μικρό Βασίλη και όλους τους αθλητές του συλλόγου. Συγχαίρει και ευχαριστεί τον προπονητή τους Στέλιο Δασκαλόπουλο και τους γονείς των παιδιών που με κάθε τρόπο συμπαρίστανται και επωμίζονται το μεγαλύτερο οικονομικό κόστος για την συμμετοχή των αθλητών σε όλους τους αγώνες.

Share it